Ελεονώρα Μελέτη για Γιάννη Γιοκαρίνη: «Δεν ξέρω αν οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία»

Πώς σχολίασε το χρονικό της υπόθεσης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για Γιάννη Γιοκαρίνη: «Δεν ξέρω αν οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία»

Πρώτο θέμα έχει γίνει από το μεσημέρι της Τετάρτης (3/3) η υπόθεση του Γιάννη Γιοκαρίνη. Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις, και την αθώωση του 69χρονου καλλιτέχνη μετά την καταγγελία της συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου, για ενδοοικογενειακή βία.

«Εκεί που καθόμασταν χθες, "σκάει" μία έκτακτη είδηση χθες όπως τη διάβασα κι εγώ στο κινητό μου: Χειροπέδες στον Γιάννη Γιοκαρίνη, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία. “Αμάν”, λέω, “ρε παιδιά, τι έγινε”; Και μετά ξεκινάει μία ιστορία, η οποία κατέληξε και έκλεισε με την αθώωσή του μετά το αυτόφωρο που πραγματοποιήθηκε και την έξοδο πιασμένοι χέρι-χέρι με τη σύζυγό του από την Ευελπίδων, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο του», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Συνήθως τα μηνύματα που στέλνουν στον Θοδωρή μου τα δείχνει! Όταν είναι παρατραβηγμένα...»

«Χαίρομαι που τελείωσε έτσι η υπόθεση», δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη

Για να συμπληρώσει: «Δεν ξέρω αν όλοι οι καβγάδες μεταξύ των ζευγαριών τελειώνουν με ένα τηλεφώνημα για σύσταση στην Αστυνομία αλλά νομίζω ότι η τρίχα τριχιά έγινε αυτομάτως από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία. Άλλες φορές παραπονιόμαστε επειδή η Αστυνομία δείχνει ένα ωχαδελφιστικό προφίλ και αυτή τη φορά που τελέστηκε το γράμμα του νόμου κατά λέξη, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, ακούμε ότι κάναμε την τρίχα τριχιά».

Σε διαφορετικό σημείο η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως: «Εγώ χαίρομαι που τελείωσε έτσι αυτή η υπόθεση και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν τελειώνουν όμως έτσι όλες οι καταγγελίες», τόνισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.