Κηδεία 28χρονης Κυριακής: Με μπομπονιέρες το τελευταίο αντίο - Ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο

Σκηνές θλίψης!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI

Την Πέμπτη 4/4 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή που έχασε τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της. Ο άντρας τη σκότωσε με μαχαίρι έξω από το αστυνομικό τμήμα, που η γυναίκα είχε βρεθεί για να τον καταγγείλει.

Άλλη μια γυναικοκτονία καταγράφηκε στη λίστα με τα ονόματα γυναικών, που χάνουν ανυπεράσπιστες τη ζωή τους να αυξάνονται. Η κηδεία της Κυριακής έγινε το πρωί της Πέμπτης 4/4 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία Άγιοι Ανάργυροι: Το ανατριχιαστικό βίντεο από τη δολοφονία της 28χρονης - «Το περιπολικό δεν είναι ταξί», της είπαν από την Άμεση Δράση

Το τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή που δολοφονήθηκε από πρώην σύντροφό της

Τραγικές φιγούρες φίλοι και συγγενείς της άτυχης 28χρονης, η οποία αν και βρήκε το θάρρος να μιλήσει δε σώθηκε! Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Καραγιάννης Μιχάλης από την Eurokinisi βλέπουμε πως στην κηδεία μοιράστηκαν μπομπονιέρες, καθώς επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ντύθηκε νύφη πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία.

Γυναικοκτονία - Κηδεία 28χρονης
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI
Κηδεία 28χρονης - Γυναικοκτονία
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI
Κηδεία 28χρονης Κυριακής - Γυναικοκτονία
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI

Τα δάκρυα του πατέρα της 28χρονης

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου γιο να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η κουλίτσα μου, γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ! Και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει.

Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό το άτομο. Δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω και να φερθεί άσχημα σε άλλο κορίτσι. Εγώ για τα κορίτσια μου έδωσα όλη μου τη ζωή. Ήρθε αυτός τώρα για ποιο λόγο; Τι είναι; Την αγόρασε; Τι είναι; Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ σε δουλειά από ότι έμαθα και τώρα βγήκα αληθινός, έπαιρνε και ναρκωτικές ουσίες.

Είδαμε τον φάκελό του στην αστυνομία. Αυτά δεν μου τα είπανε και εμένα για να τα ξέρω ακριβώς παρόλο που πλησίαζα την κόρη μου και της έλεγα ‘’δεν κάνει κορίτσι μου αυτός, πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε να κάνετε πράγματα μαζί, να νοιάζετε ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις’’. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του ήταν 5-6 μήνες. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι. Μηχανάκι, βενζίνες, η κόρη μου όλα αυτά. Μένανε μαζί και χώρισαν πριν από 2-3 μήνες. Η κόρη μου έφυγε, νοίκιασε άλλο σπίτι μόνη της», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο πατέρας της 28χρονης την Τρίτη 2/4/24 στο Live News.