Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του - Γιατί δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα;

Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του - Γιατί δεν έχει αποσωληνωθεί ακόμα;

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και μετέφερε τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται για 7η ημέρα στο νοσοκομείο Γεννηματάς έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Οι εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Οι γιατροί και η ομάδα κάνουν ό,τι είναι καλύτερο. Δεν έχει ακόμη αποσωληνωθεί, έκαναν δύο προσπάθειες. Θα κάνουν κι άλλες. Γίνονται κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες σήμερα. Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις στους ασθενείς που βρίσκονται στις ομάδες χρειάζεται υπομονή, γιατί δίνει μια μεγάλη μάχη ο κάθε ασθενής και πρέπει να την κερδίσουν. Θα προσπαθήσουν και τις επόμενες ημέρες για αποσωλήνωση. Όσο πιο γρήγορα φεύγει ένας άρρωστος από το μηχάνημα, τόσο καλύτερα είναι. Όμως αυτό θα το κρίνει η ομάδα των γιατρών γιατί όλα παίζουν ρόλο.

Για την αποσωλήνωση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι δύσκολη διαδικασία η αποσωλήνωση, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πάει σταδιακά και κρίνουν οι γιατροί αν πρέπει να το τελειώσουν ή όχι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Η οργισμένη ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν...»

Οι δηλώσεις της γυναίκας του

«Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση θα είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε. Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή, δηλαδή με όποιον γιατρό και αν μιλήσουμε απλά ζητάνε υπομονή, να περιμένουμε να έχουμε υπομονή.

Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα πως θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα όταν σιγά-σιγά θα ξυπνήσει. Μπαίνουμε το μεσημέρι και τον βλέπουμε και την ίδια ώρα μας ενημερώνουν και οι γιατροί. Εγώ μένω εκεί όλη μέρα ουσιαστικά γιατί νιώθω εγώ καλά, γιατί νιώθω ότι είμαι κοντά του κατά κάποιον τρόπο», είπε η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.

«Εξετάσεις, ειδικές διαδικασίες για να γίνει πολύ αργά όλο αυτό, να μην υπάρχει πρόβλημα, να μην υπάρχει κάποιο σοκ, να μην γίνει απότομα. Θέλουν να παρακολουθούν με προσοχή από ότι καταλαβαίνω όλες τις λειτουργίες, για αυτό και γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς όλη αυτή η διαδικασία. Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασε ο Δημήτρης, ήταν κάτι πολύ έντονο, αυτό λένε οι γιατροί», συμπλήρωσε στην συνέχεια μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1