Χρήστος Λούλης: «Ήμουν τόσο μουδιασμένος, ακυρώθηκα, παρέλυσα! Δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου!»

Τι δήλωσε για την προσωπική αδικία που υπέστη, και για τη Famagusta

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: «Ήμουν τόσο μουδιασμένος, ακυρώθηκα, παρέλυσα! Δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου!»

Ο Χρήστος Λούλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με αφορμή την πρεμιέρα του Β' κύκλου της Famagusta την ερχόμενη Κυριακή. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, και την αδικία που υφίσταται ο χαρακτήρας του, αλλά και για την προσωπική αδικία που βίωσε και όπως είπε δεν τη χωρούσε ο νους του.

«Είναι φοβερό να κατηγορείσαι αδίκως, ήταν χοντρό που ψευδομαρτύρησε. Επειδή σε τζάσαμε κυρία μου, πρέπει να μπούμε και φυλακή;», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Χρήστος Λούλης για τις εξελίξεις στο φινάλε του Α' κύκλου της Famagusta και την «προδοσία» της πρώην τηλεοπτικής συντρόφου του, ενώ συμπλήρωσε πως αυτό το διάστημα γέμισε τις μπαταρίες του αγκαλιά με τα παιδιά του και τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή.

Δείτε επίσης: Έμιλυ Κολιανδρή: «O Χρήστος πληγώθηκε πολύ μετά το σποτ την περίοδο του κορονοϊού αν και δεν θέλει να το παραδεχτεί»

Όσον αφορά τον Β' κύκλο, ο «Μάικλ» της σειράς έδωσε ένα μικρό spoiler: «Ακολουθεί ένα σοκ από το ότι ένας άνθρωπος που ήταν του σπιτιού, της οικογένειας, έχει κάνει αυτό το πράγμα, όχι απλά έχει έναν φόνο αλλά ο φόνος έχει ακολουθήσει μια εξωσυζυγική σχέση με μια νέα κοπέλα, φίλη της αδερφή της γυναίκας του».

Ο Χρήστος Λούλης συμπλήρωσε σχετικά με τη Famagusta: «Είναι ένα τρομερό σοκ γιατί έναν άνθρωπο που νόμιζες πως τον ήξερες, τελικά βλέπεις ότι δεν τον ήξερες και το θέμα από εδώ και πέρα είναι πώς συνεχίζουμε. Συνεχίζω τη δουλειά μου που είναι το ντοκιμαντέρ, μην ξέροντας ότι θα αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της μητέρας μου».

Ο Χρήστος Λούλης για την αδικία που υπέστη

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δική του ζωή. «Μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε αδικία ή να υφίσταμαι την αδικία και επειδή είναι τόσο απροκάλυπτα θρασεία και γελοία, να έχω μουδιάσει, να μην ξέρω τι να κάνω. Εκείνη την στιγμή εγώ ήμουν μουδιασμένος, δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι κάποιος θα μπορούσε να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο ή να μου κάνει αυτήν την αδικία», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης και συμπλήρωσε: «Είναι προσωπικό στιγμιότυπο, ήταν εκτός της δικής μου λογικής, ακυρώθηκα, παρέλυσα. Μετά θέλει μία “χειρωνακτική εργασία”, το να εξηγήσεις στους ανθρώπους ποιος είσαι, τι ήθελες, τι έκανες».

Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο ο Χρήστος Λούλης δήλωσε: «Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει. Επειδή μπορεί να ήμουν πολύ απασχολημένος με τον τρόπο που εγώ βλέπω τον κόσμο, άρα δεν μπορούσα να δω τα γεγονότα και τις συνθήκες όπως πραγματικά ήταν και επειδή ήμουν πολύ συνεπαρμένος με το μέσα μου, μπορεί να αδίκησα ανθρώπους. Μετά πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Για να παραδεχθείς το λάθος σου θέλει κότσια, θέλει μια δύναμη και μετά νιώθεις καλύτερα επειδή αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου».