Ο Φάνης Μουρατίδης για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη περί «λογοκλοπής» στο «Maestro»: «Δεν καταλαβαίνω...»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός επανέλαβε την τοποθέτησή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Φάνης Μουρατίδης για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη περί «λογοκλοπής» στο «Maestro»: «Δεν καταλαβαίνω...»

Ο Φάνης Μουρατίδης, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro, κλήθηκε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα στα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης πριν από λίγες μέρες μέσω Facebook, αλλά και στις τηλεοπτικές κάμερες. Θυμίζουμε πως ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου σήριαλ του MEGA, ξεκινάει στις 16 Μαΐου και θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια, ενώ θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο με άλλα τέσσερα που γυρίζονται σύντομα.

«Τα γυρίσματα ξεκινάνε την Παρασκευή για τα τελευταία 4 επεισόδια. Είμαι πολύ κουρασμένος, και δεν μου φαίνεται, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Κλείνει ένα υπέροχο ταξίδι. Είναι μεγάλη ευτυχία για μία τέτοια ομάδα να έχει κάνει αυτή την υπέροχη διαδρομή. Δεν μπορώ να σας δώσω καμία πληροφορία, λυπάμαι. Κάναμε τις προάλλες και ένα masterclass με τον Χριστόφορο, ήταν μία ωραία συνάντηση», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε επίσης: Ο Νίκος Μουρατίδης κατηγορεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για λογοκλοπή – Η Κλέλια Ανδριολάτου απαντά: «Δεν τον γνωρίζω!»

Φάνης εναντίον Νίκου Μουρατίδη;

Στη συνέχεια ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει σε όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός σχετικά με την αντιγραφή του τίτλου της σειράς και των φωτογραφιών από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Δεν έχω δει τα σχόλιά του, δεν με αφορά το θέμα. Ο κύριος Μουρατίδης είπε μία άποψη όπως εκατομμύρια άλλοι. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Μουρατίδης είχε πει στις τηλεοπτικές κάμερες, αυτό που επανέλαβε και σε ανάρτησή του στο Facebook: «Δεν είναι θέμα παρθενογένεσης. Ανακοινώνει ο Μπράντλεϊ Κούπερ ότι θα κάνει μία ταινία με τίτλο Maestro για τη ζωή του Λέοναρντ Μπέρνστιν. Ο Παπακαλιάτης είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει ένα σίριαλ που λέγεται “Δάσκαλος” και μόλις το μαθαίνει, αλλάζει τον τίτλο σε “Maestro”, ενώ αντέγραψε και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα».