Πέθανε γνωστή Ελληνίδα blogger και μητέρα τριών παιδιών - «Αποδείχτηκε παλικάρι!»

Τα συγκινητικά μηνύματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
laviniastathaki - instagram
laviniastathaki - instagram

Μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη 4/4 μέσα από αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες αποχαιρετούν γνωστή Ελληνίδα fashion και beauty blogger, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 3/4.

Ο λόγος για τη Λαβίνια Σταθάκη, μητέρα τριών παιδιών που έδινε αθόρυβα τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Εν τέλει, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και έτσι την Παρασκευή 5/4 - όπως αναγράφεται στον λογαριασμό της στο instagram - φίλοι και γνωστοί θα της πουν το τελευταίο αντίο.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο ιδιοκτήτης των ΚΑΠΑ Studios - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Οι αναρτήσεις για τον θάνατο γνωστής Ελληνίδας fashion blogger

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβινια εφυγε χτες απο κοντα μας για την γειτονια των αγγέλων μετα απο γενναία μαχη. Την αποχαιρετούμε αυριο Παρασκευη 5/4 και ωρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλια της Αγιας Παρασκευής.
Τηλ συζύγου: 6980954185», αναγράφεται στον προσωπικό λογαριασμό της εκλιπούσας στο instagram.

«Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό. Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή.. μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι .. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας», έγραψε η Χριστίνα Πολίτη.