Έκκληση για βοήθεια από τον Νίκο Μπάρκουλη: «Είναι πάρα πολύ sos αυτό το story! Χρειάζομαι...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκκληση για βοήθεια από τον Νίκο Μπάρκουλη: «Είναι πάρα πολύ sos αυτό το story! Χρειάζομαι...»

Ο Νίκος Μπάρκουλης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο προσκήνιο εξαιτίας της δουλειάς του, καθώς ακούστηκε πως δουλεύει ως ταξιτζής και ο ίδιος ξέσπασε δημόσια αποκαλύπτοντας την αλήθεια (δείτε εδώ), την Πέμπτη 4 Απριλίου, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προχωρώντας σε μία έκκληση προς τους ακόλουθούς του.

Εξήγησε πως ένα οικείο του πρόσωπο πρόκειται να χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες και γι' αυτό είναι απαραίτητο να δοθεί αίμα. Ζήτησε, λοιπόν, από το κοινό του εάν θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν, κάτι που, όπως εξήγησε, είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, αφού δεν συνηθίζει να μιλά για τέτοια θέματα δημόσια.

Δείτε επίσης: «Σιχάθηκα τον εαυτό μου, ένα βράδυ είπα...» - Η περίοδος που δεν θέλει να θυμάται ο Νίκος Μπάρκουλης

Η έκκληση του Νίκου Μπάρκουλη

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας, χρειαζόμαστε αίμα για έναν δικό μας άνθρωπο που χειρουργείται την άλλη Παρασκευή. Αν μπορείτε να δώσετε αίμα και έχετε τη θέληση και την καλή καρδιά μπορείτε να μου στείλετε ένα μήνυμα. Είναι πάρα πολύ sos αυτό το story και γενικά δε συνηθίζω να κάνω τέτοια story, οπότε για να το κάνω σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη. Στείλτε μου ένα μήνυμα...»

Όλη η αλήθεια για τη σχέση με τα αδέρφια του μετά τον θάνατο του πατέρα τους

Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 30/12 και μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και για όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον ίδιο και στα αδέρφια του μετά τον χαμό του. Λίγο διάστημα πριν είχε αποκαλύψει και ποια είναι εκείνη η περίοδος που θέλει να ξεχάσει και τον κάνει να σιχαίνεται τον εαυτό του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως πια δεν έχει επαφές με κάποιο από αυτά, αλλά δεν είναι μία απόφαση που πήρε μόνος του, αντιθέτως όλοι τους ήταν σύμφωνοι με αυτό.

«Η σύγκριση με τον πατέρα μου, με έναν θρύλο, σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά, είναι όμορφο. Ήταν δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου κατάκοιτο, αδύναμο και δίπλα στην τηλεόραση να παίζει στις ταινίες με την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον έχω δει στον ύπνο μου δυο τρεις φορές. Δεν πρόλαβα να αγκαλιάσω τον πατέρα μου πριν "φύγει". Ήρθε το ταξί την προηγούμενη ημέρα κι έφυγα βιαστικά. Ο μπαμπάς μου δεν είχε πολύ κόσμο γύρω του, εμένα και την μητέρα μου είχε. Όχι (δεν έχω επαφή με τα αδέλφια μου). Είναι κοινή επιλογή», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του MEGA.