Νάσος Παπαργυρόπουλος κατά Τάσου Τεργιάκη: «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριέ μου» - Ξέσπασε μετά τη συνέντευξη στο Πρωινό

«Είπα και κάποια πράγματα ακόμα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νάσος Παπαργυρόπουλος (δεξιά)
Instagram / Νάσος Παπαργυρόπουλος (δεξιά)

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κατεβαίνει ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και για το γεγονός αυτό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Πέμπτη 4 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, έκανε και μία αναφορά στον πατέρα του, του οποίου το σπίτι που πουλήθηκε μέσω πλειστηριασμού, μετά από οφειλές.

«Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος "καθαρός", νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από κάποιες εβδομάδες μου ήρθε ένα email, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν και χωρίς να το έχω πει πουθενά.

Πιο πολύ ήθελα να δώσω ένα στίγμα και να πω ότι όσοι είστε σαν εμένα, όσοι μπορεί η οικογένειά σας να έχει χάσει την πρώτη κατοικία της, όπως την έχασε η δική μου, όσοι άνθρωποι είστε μικρομεσαίοι επιχειρηματίες… μπορούμε να προσπαθήσουμε με αυτό το κόμμα που αυτή τη στιγμή ανασυντάσσεται.

Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι που το είδαν δημοσιευμένο. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία και είχε αρχίσει και το σκεφτόταν. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου είπε "τι μπλέκεσαι, θα σε φάει το κατεστημένο», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Είμαι 38 χρονών και έχω σχηματίσει μία πολιτική άποψη. Γοητεύτηκα από την "καθαρότητα" που έχει ο Στέφανος. Συγκινήθηκα όταν άκουσα να λέει κάποια πράγματα. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ εγκάρδιος και μου άρεσε που είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά μου, είναι προσιτός και είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας».

Δείτε επίσης: Η συγκινητική κίνηση του Παπαργυρόπουλου - Κουβάλησε με τα χέρια του τον σταυρό στην Αφρική

Το σχόλιο του Τάσου Τεργιάκη και το ξέσπασμα του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε τα εξής για τον πατέρα του: «Ένας άνθρωπος ο οποίος παίρνει δάνειο, χτίζει σπίτι και μετά του το παίρνει το “κοράκι” όπως λέει ο κόσμος, δεν είναι το ίδιο στη ζυγαριά, δεν είναι το ίδιο με έναν επιχειρηματία, από τον οποίο έχουν περάσει εκατομμύρια, έχει χτίσει τριώροφα, τετραώροφα και πολυκατοικίες και του παίρνουν για χρέη το σπίτι. Δεν εξισώνεται...».

Τα σχόλια αυτά, αλλά και το γεγονός πως κάποια πράγματα κόπηκαν στο μοντάζ, έφεραν την αντίδραση του Νάσου Παπαργυρόπουλου, ο οποίος απάντησε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες αργότερα.

«Επειδή δεν ήμουν εκεί για να απαντήσω το κάνω από εδώ. Ρωτήθηκα πιο ήταν το έναυσμά μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα πως ένα από τα εναύσματά μου ήταν που είδα το πατρικό μου να χάνεται, ότι είδα τα "κοράκια" των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια πράγματα ακόμα τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα.

Είπα αφήστε εμένα γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, γιατί έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια, να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, η οικογένεια πού θα πάει, να μη χάσει το σπίτι της, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ, να βλέπει το πατρικό να χάνεται, τους γονείς του να κλαίνε... Αυτά είπα. Γιατί… ο πόνος δεν μετριέται με τ.μ. κύριέ μου. Αν είναι 100, αν είναι 1000, 800.000. Ο πόνος του να χάνεις το σπίτι σου στο οποίο έχεις ζήσει τις πρώτες σου εμπειρίες, δεν μετριέται...», είπε χαρακτηριστικά.