Ενώπιος Ενωπίω: "Λύγισε" η Δήμητρα Ματσούκα στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη - «Στην αρχή της σχέσης μας...»

Η εξομολόγηση στο πλατό του ΑΝΤ1 που έφερε μεγάλη συγκίνηση και το κεφάλαιο γάμος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω:

Η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 4/4 στον ΑΝΤ1. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες (δείτε φωτογραφίες από το γάμο), μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του.

Σε κάποιο σημείο ωστόσο της συνέντευξης η ηθοποιός - που πρωταγωνιστεί στις Ψυχοκόρες - δεν άντεξε την έντονη συναισθηματική πίεση και "λύγισε" στο πλατό με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια της.

Η εξομολόγηση Ματσούκα - Κόκκαλη για τη σχέση τους

Σχετικά με τον φημολογούμενο χωρισμό του το ζευγάρι διέψευσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν λέγοντας πως είναι όλα ψευδή. Ωστόσο αποκάλυψαν πως «Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

«Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα για την γνωριμία τους που έγινε το 2014.

«Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε», εξομολογήθηκαν.

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα άνοιγμα οριζόντων» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Κόκκαλης, με την Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί συγκινημένη.

Τα δάκρυα της Δήμητρας Ματσούκα

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η αδερφή της Μαρίας Ματσούκα της έκανε μια όμορφη έκπληξη. Συγκεκριμένα, βγήκε μέσω βίντεο και έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση.

«Ήταν ένα παιδί μέσα σε όλα. Διάβαζε πολύ, μιλούσε εξαιρετικά, ήταν ευγενική, αλλά παράλληλα άκουγε και τις μουσικές της, πήγαινε στα Εξάρχεια. Σίγουρα η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά εάν δεν αξίζεις αυτό που κάνεις, δεν έχει διάρκεια. Και η αδελφή μου πλέον είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Είχε πολλές ευθύνες από μικρή, όσον αφορά εμένα, με διάβαζε, με πρόσεχε, η μαμά μου δούλευε», είπε η αδερφή της.

Βλέποντας το βίντεο η Δήμητρα Ματσούκα "λύγισε" και ξέσπασε σε δάκρυα, με την ίδια να λέει «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου , αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας. Δεν έχω συγκινηθεί ξανά ποτέ σε εκπομπή, είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να μου που συνέβη».