Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής - «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά;»

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στον αέρα του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής - «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά;»

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε στον αέρα του MEGA το τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα, σήμερα Παρασκευή 5/4. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε έπειτα από σχετικό σχόλιο του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή πως η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση για τις Ευρωεκλογές.

«Μαθαίνω ότι 1η Μαϊου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις ευρωεκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για το Mega Καλημέρα

«Θέλετε να σας απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση αλλά τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα και τα υπόλοιπα εν καιρώ», ανακοίνωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε αποκλειστικό: Θα φύγει εντελώς από το κανάλι η Ελεονώρα Μελέτη;

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επικοινωνία με την Μελέτη

«Μίλησα μαζί της και έχω μάθει πολλά και έχω μάθει και τα συναισθήματά της. Η Ελεονώρα είναι μια κυρία της τηλεόρασης και το αποδεικνύει. Μου απάντησε κατευθείαν και την άκουσα πολύ χαλαρή και ψύχραιμη. Μου είπε κάποια πράγματα off the record και κάποια on. Χθες ανακοινώθηκε από το κανάλι, παρουσία από τον διευθυντή προγράμματος σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει μια συζήτηση να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής, αλλά η ίδια επειδή ήταν ήδη μειωμένη η εκπομπή της αρνήθηκε καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης ότι δεν έχει σχέση η τηλεθέαση, αφού όλες πάνω κάτω οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν την ίδια τηλεθέαση κάνουν.

Εγώ της είπα ότι μια τέτοια απόφαση ενώ έχει ήδη δεχθεί κάποια κοψίματα η εκπομπή ίσως περνάει τα λάθος μηνύματα στον κόσμο, σαν να "τιμωρείται" η Ελεονώρα για να βγουν οι ανάγκες των Ευρωεκλογών, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν λίγο από την Ελεονώρα, λίγο από την Δανάη και να δημιουργηθεί εκεί μια ζώνη για τις Ευρωεκλογές. Μου είπε ότι έχει την ατυχία να είναι η αμέσως επόμενη εκπομπή από την ενημέρωση και μοιραία είναι εκείνη που θα πρέπει η ώρα της να δοθεί στην ενημέρωση. Απ’ ό,τι κατάλαβα, μιλώντας μαζί της δεν είναι θυμωμένη από το Mega, αντίθετα έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και ξέρει ότι μετά το Πάσχα θα μιλήσει για το μέλλον. Ο σταθμός δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή.