Δημήτρης Κόκοτας: Εξελίξεις με την αποσωλήνωση του - «Εχθές έγινε κάποια εξέταση...»

Τι ανακοίνωσε η Ματίνα Παγώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο Γεννηματάς διασωληνωμένος έπειτα από έμφραγμα και ανακοπής καρδιάς. Ο τραγουδιστής δίνει μάχη για τη ζωή του, με τους γιατρούς να φαίνονται αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του.

Η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του και το λόγο που δεν τον έχουν αποσωληνώσει ακόμα παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τους γιατρούς.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο. Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: Η οργισμένη ανακοίνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Θα αναγκαστώ να μπλοκάρω όλους τους αριθμούς αν...»

Οι δηλώσεις της γυναίκας του

«Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση θα είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε. Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή, δηλαδή με όποιον γιατρό και αν μιλήσουμε απλά ζητάνε υπομονή, να περιμένουμε να έχουμε υπομονή.

Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα πως θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα όταν σιγά-σιγά θα ξυπνήσει. Μπαίνουμε το μεσημέρι και τον βλέπουμε και την ίδια ώρα μας ενημερώνουν και οι γιατροί. Εγώ μένω εκεί όλη μέρα ουσιαστικά γιατί νιώθω εγώ καλά, γιατί νιώθω ότι είμαι κοντά του κατά κάποιον τρόπο», είπε η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.

«Εξετάσεις, ειδικές διαδικασίες για να γίνει πολύ αργά όλο αυτό, να μην υπάρχει πρόβλημα, να μην υπάρχει κάποιο σοκ, να μην γίνει απότομα. Θέλουν να παρακολουθούν με προσοχή από ότι καταλαβαίνω όλες τις λειτουργίες, για αυτό και γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς όλη αυτή η διαδικασία. Ήταν δύσκολο αυτό που πέρασε ο Δημήτρης, ήταν κάτι πολύ έντονο, αυτό λένε οι γιατροί», συμπλήρωσε στην συνέχεια μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1