Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτες δηλώσεις για το παιδί του με την Κατρίνα Τσάνταλη - «Δεν θα παντρευτούμε, δεν...»

«Κρατήσαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του παιδιού μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Βούλγαρης: Οι πρώτες δηλώσεις για το παιδί του με την Κατρίνα Τσάνταλη - «Δεν θα παντρευτούμε, δεν...»

Ήταν Φεβρουάριος του 2024 όταν ο Ανδρέας Βούλγαρης με την Κατρίνα Τσάνταλη έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι κατάφερε με επιτυχία να κρατήσει και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης κρυφούς και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους κάτω υπό άκρα μυστικότητας αφού πρόκειται για δυο ανθρώπους που δεν θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Έχοντας κλείσει δυο μήνες ζωής, ο μουσικός μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο του, καρπό του έρωτα του. Μεταξύ άλλων στην εκπομπή Happy Day του ALPHA αποκάλυψε πως με την σύντροφό του δεν θέλουν να παντρευτούν.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Βούλγαρη για το παιδί του

«Δεν κοιμόμαστε με το μωρό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Νιώθω παραπάνω από χαρά, σοκ, δέος. Όταν πήρα στην αγκαλιά μου το μωρό έκλαψα και τώρα κάθε φορά που μιλάω για το παιδί μου, συγκινούμαι. Κρατήσαμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του παιδιού μας γιατί είμαστε έτσι σαν άνθρωποι, δεν το επιδιώκουμε βασικά. Έτσι είμαστε, δεν το προσπαθούμε. Δεν θα παντρευτούμε, δεν είμαστε υπέρ του γάμου σαν event, όπως το έχουμε στο κεφάλι μας με τα πρότυπα αυτά...», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Βέβαια, η δημοσιογράφος δεν γινόταν να μην ρωτήσει και τον Πέτρο Πυλαρινό για το χωρισμό του από την Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Έχουμε χωρίσει με την Βάλια καιρό, μπορεί να έχω χωρίσει και 10 φορές από τότε. Καλή επιτυχία με τη νέα της σχέση», απάντησε εκείνος.

Σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, το συγκρότημα Alcatrash απάνησε πως: «Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε τώρα τελευταία με τον Νίκο Μουτσινά. Ήταν συγκριμένα και ιδιαίτερο αυτό που κάναμε στο Καλό Μεσημεράκι. Δεν έχουμε δεχθεί πρόταση από άλλη εκπομπή. Δεν χάσαμε την επαφή με τον κόσμο γιατί εμφανιζόμαστε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο».