Ελένη Τσολάκη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Το έχω ζήσει! Είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο...»

«Για ένα μήνα εκείνη τη χρονιά λέγαμε κάθε εβδομάδα "Κοβόμαστε;"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Το έχω ζήσει! Είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο...»

Την ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, αλλά και το ξέσπασμά της για τις φήμες που διαδόθηκαν (δείτε εδώ), θέλησαν να σχολιάσουν το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου στον αέρα του Πρωινό Σουσού. Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, πήρε πρώτη τον λόγο.

Η παρουσιάστρια του OPEN, συγκεκριμένα, επισήμανε πως είναι μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση αυτή, παρόλο που ακουγόταν εδώ και καιρό πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, ενώ δήλωσε πως το γεγονός ότι υπήρχαν διάφορες φημολογίες για πολύ μεγάλο διάστημα έκανε κακό στην ενέργεια της εκπομπής της και σίγουρα την επηρέαζε σε ψυχολογικό επίπεδο. Εξήγησε, μάλιστα, πως και εκείνη έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο.

Η δήλωση της Ελένης Τσολάκη για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

«Το έχω ζήσει. Κόπηκε το “Τι λέει”, επικεφαλής της εκπομπής ήμουν, το έμαθα εγώ γιατί υπήρξαν κουβέντες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Για ένα μήνα εκείνη τη χρονιά λέγαμε κάθε εβδομάδα "Πάμε και την επόμενη εβδομάδα; Συνεχίζουμε; Κοβόμαστε;". Αυτό είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο. Αν εγώ τότε το μετέφερα σε όλα τα παιδιά της ομάδας, που τότε ήταν μια ομάδα 15 ατόμων, με τι ψυχολογία θα δούλευαν μετά; Όταν είπαμε οριστικά ότι θα τελειώσουμε, μαζευτήκαμε όλοι μαζί, ανακοινώθηκε αυτό, είχαμε μια εβδομάδα μπροστά μας να χαρούμε, να κλάψουμε, να στεναχωρηθούμε, μετά απορροφήθηκαν τα παιδιά σε άλλες παραγωγές του ALPHA», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Κυρία με Κ κεφαλαίο! Η Ελεονώρα απαίτησε να...»

Θα φύγει εντελώς από το κανάλι η Ελεονώρα Μελέτη;

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Το τέλος του “Mega Καλημέρα”, μάλλον ήταν αναμενόμενο και όχι πρόωρο, όπως το ονομάζουν, μετά από όλα όσα είχαν γίνει παρασκηνιακά τους τελευταίους μήνες. Εξάλλου το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη στο κανάλι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έτσι και αλλιώς έληγε φέτος στις 31/3 και δεν περιλάμβανε το +1. Κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες υποστηρίζουν μάλιστα ότι υπήρχε μια ρήτρα τηλεθέασης της τάξεως του 8%, και είχε δοθεί μια “περίοδος χάριτος” στην παρουσιάστρια 3 μηνών, αλλιώς την είχαν ενημερώσει, ότι θα αναγκαζόντουσαν να την σταματήσουν νωρίτερα λόγω budget.

Οι δυο πλευρές επομένως, είχαν ήδη μια προγραμματισμένη συνάντηση αυτές τις μέρες για να αποφασίσουν, εάν θα συνεχίσουν ή όχι την συνεργασία τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, οπότε η απόφαση να συρρικνώσουν και άλλο τον τηλεοπτικό “αέρα” της εκπομπής, λόγω ευρωεκλογών, ήρθε σαν το κερασάκι στην τούρτα για να σημάνει και το τέλος της συνεργασίας.

Πάντως πηγές μέσα από το κανάλι αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες, θα γίνει ακόμα μια συνάντηση με τις δυο πλευρές για να βολιδοσκοπήσουν, εάν υπάρχει καλή διάθεση μελλοντικά να συνυπάρξουν με ένα νέο project, όχι πρωινό, που θα ανταποκρίνεται στα “θέλω” και των δυο ή εάν το κεφάλαιο Mega θα κλείσει οριστικά για την Ελεονώρα Μελέτη που θα τραβήξει άλλο δρόμο...