Χείμαρρος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Mega Καλημέρα: «Δεν την κλαίω την Ελεονώρα Μελέτη! Τι ανάγκη έχει; Να λέμε αλήθειες...»

Η σπόντα για τον ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου, σχολίασε το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και το απόσπασμα προβλήθηκε λίγο αργότερα στην Super Κατερίνα μέσα από το κανάλι του ALPHA.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, λοιπόν, επισήμανε πως δεν στενοχωριέται για την Ελεονώρα Μελέτη, διότι θεωρεί πως έχει ένα συμβόλαιο και πολλές επιλογές ώστε να αποφασίσει τι θα κάνει παραμένοντας ασφαλής, αφήνοντας παράλληλα τις αιχμές του για άλλο κανάλι.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» η Ελεονώρα Μελέτη: «Το διαψεύδω κατηγορηματικά και με προσβάλλει ως άνθρωπο»

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

«Δεν θα αναφερθώ στην Ελεονώρα και στην Σταματίνα και στο επίπεδο των παρουσιαστών. Δεν τους κλαίω. Δεν την κλαίω την Ελεονώρα Μελέτη. Εγώ αυτό που θέλω να ξέρω και θα ήθελα να το μάθω, γιατί αυτό με ενδιαφέρει βαθιά, είναι οι άνθρωποι που μένουν χωρίς δουλειά πριν τη λήξη της σεζόν. Υπάρχουν έξοδα και ξαφνικά βρίσκεται με δύο μήνες μείον. Όλοι έχουν κάνει ένα πρόγραμμα και ένα κουμάντο. Οι παρουσιαστές έχουν το συμβόλαιό τους και πληρώνονται μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει. Οι εργαζόμενοι με ενδιαφέρουν εμένα.

Η Ελεονώρα τι ανάγκη έχει; Έχει το συμβόλαιό της, τις επιλογές της. Η Ελεονώρα είναι σταθερή αξία. Η Άννα Ζηρδέλη μου λέει ότι θα απορροφηθούν. Όχι επειδή είναι το κανάλι μας, αλλά το MEGA μέχρι τώρα έχει δείξει ότι σέβεται τους εργαζόμενους του και έχει στο μυαλό του την ιστορία του καθενός από εμάς, είτε είναι παρουσιαστής, πανελίστας ή συντάκτης. Όπως επίσης το MEGA δεν έχει ιστορία στα "κοψίματα", ο ANT1 έχει αυτή την παράδοση. Να λέμε αλήθειες...».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα - «Κυρία με Κ κεφαλαίο! Η Ελεονώρα απαίτησε να...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Στο Mega εμένα με έφερε η Ελένη! Δε μου έχουν προτείνει...» - Το τηλεοπτικό του μέλλον και η συνεργασία του με τη Μενεγάκη

Δανάη Μπάρκα για Ελεονώρα Μελέτη και πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Αλίμονο αν κρίνουμε τους ανθρώπους από...»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ...» - Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα με την Ελεονώρα Μελέτη μετά το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

Μπέττυ Μαγγίρα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Κόλαφος η Ελεονώρα! Μία λέξη το περιγράφει, κόλαφος! Είχε θυμό...»

Mega Καλημέρα: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε τη στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος

Ελεονώρα Μελέτη: «Αντράκι που λέμε στη δουλειά μας! Σκληρό, δύσκολο παιδί, αλλά...»

Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόωρο τέλος της Μελέτη και του Mega Καλημέρα: «Θεωρώ ότι η λέξη κόψιμο είναι όπως λέμε...»

H Φαίη Σκορδά στηρίζει την Ελεονώρα Μελέτη: «Σέβεται το ψωμί της, μπορεί να κάνει τα πάντα στην τηλεόραση»

Γιώργος Λιάγκας για Mega Καλημέρα και Ελεονώρα Μελέτη: «Της ρίχνεις την χρηματιστηριακή της αξία, δεν είναι ωραίο! Θα μπορούσαν να της πουν...»