Γιάννης Δρυμωνάκος: «O έρωτας υπάρχει, είμαστε πολύ καλά αλλά...» - Τι αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Ο πρώην παίκτης του Survivor κάνει ένα νέο ξεκίνημα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο πρωταθλητής της κολύμβησης που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, πραγματοποιεί μικρές κρουαζιέρες με το σκάφος του στο Αργοσαρωνικό. Mε αφορμή το νέο του project παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη του για τη θάλασσα, στη σχέση του, ενώ αποκάλυψε και τι «γεύση» του άφησε το ριάλιτι επιβίωσης που συμμετείχε.

«Κάνω κολυμβητικές εκδρομές με ιστιοπλοϊκό σκάφος με βάση τον Πόρο. Συνδυάζουμε τις διακοπές με ένα όμορφο μέσο και μία δραστηριότητα, στην προκειμένη την κολύμβηση. Η θάλασσα για εμένα είναι τα πάντα, δεν θα μπορούσα να ζήσω μακριά απ' το υγρό στοιχείο», είπε αρχικά ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Δείτε επίσης: «Στο Survivor αγχώθηκα πάρα πολύ! Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Και συμπλήρωσε: «Ο πρωταθλητισμός μου έμαθε να έχω πρόγραμμα, να είμαι πειθαρχημένος και να βάζω υψηλούς στόχους. Γι' αυτό πήρα το ρίσκο να ξεκινήσω κάτι μόνος μου από το μηδέν. Ο πρωταθλητισμός έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, γιατί μεγάλωσα, όσο και αν το πνεύμα θέλει να έρθουν ξανά οι μέρες να κυνηγάω κολυμβητικούς στόχους, το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει».

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος για έρωτα και Survivor

«Οι κρατήσεις είναι περισσότερο από γυναίκες», ανέφερε με μία δόση χιούμορ ο Γιάννης Δρυμωνάκος, για να μιλήσει στη συνέχεια για τη δική του προσωπική ζωή: «Ο έρωτας υπάρχει, είμαστε πολύ καλά αλλά είναι κάτι που δεν το προβάλλω. Σε αυτό το κομμάτι θέλω να κρατάω πράγματα για εμένα».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Δρυμωνάκος ανέφερε: «Το Survivor μου έχει αφήσει μια πολύ όμορφη γεύση, είναι μια μοναδική και ανεξίτηλη εμπειρία. Εκεί έμαθα να εκτιμώ πράγματα στη ζωή μου που τα θεωρούσα δεδομένα. Ήταν όντως τόσο δύσκολο, το έκανα για την εμπειρία καθαρά. Δεν ήταν τόσο τα χρήματα στο μυαλό μου, ούτε κάτι άλλο».