Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: «Δε θα χάσω εγώ το παιδί μου!» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της καταγγέλλουσας

"Έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: «Δε θα χάσω εγώ το παιδί μου!» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της καταγγέλλουσας

Σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε άλλη μία δίκη για την υπόθεση βιασμού ηθοποιού από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, και για πρώτη φορά ο πατέρας της καταγγέλλουσας "έσπασε" τη σιωπή του στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως η ψυχολογία του έχει επιβαρυνθεί πολύ λόγω αυτής της κατάστασης και όσων βίωσε το παιδί του, ενώ τόνισε πως γνωρίζει ότι η κόρη του λέει την αλήθεια και γι' αυτό δεν θα φύγει λεπτό από δίπλα της μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Οι δηλώσεις του πατέρα της καταγγέλλουσας στη δίκη γνωστού σκηνοθέτη

«Η ψυχολογία μου είναι χάλια. Μιλάμε για ένα παιδί που έβγαλε την αλήθεια του. Δε θα χάσω εγώ το παιδί μου. Το κρατούσε τόσα χρόνια μέσα του. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω, υπάρχει δικαιοσύνη. Όλη η οικογένεια ανεβήκαμε από την Κρήτη. Θα είμαι πάντα δίπλα της μέχρι να φύγω από τη ζωή, γιατί λέει αλήθεια, τελείωσε».

Δείτε επίσης τις δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη που βρέθηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο

Η κατάθεση της Μαρκέλλας Γιαννάτου

Το παρόν έδωσε στη δίκη και η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η ίδια, μάλιστα, προχώρησε σε κατάθεση, καθώς, όπως μετέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, είχε μία προσωπική εμπειρία με τον σκηνοθέτη και παρόλο που δεν γνωρίζει κάτι για την καταγγέλλουσα, είχε ανάγκη να πει και εκείνη το δικό της βίωμα. Είναι η πρώτη φορά που το αναφέρει δημόσια.

Ανέβηκε, λοιπόν, στο βήμα και αποκάλυψε πως εκείνος αντί να της πει προφορικά να μετακινηθεί, την έπιασε από τα οπίσθια και επισήμανε: «Ήταν ένα άγγιγμα σεξουαλικό, αντέδρασα πάρα πολύ έντονα και τον απώθησα. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι μου είπε "πώς κάνεις έτσι; Ένα πατρικό χάδι είναι"». Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2005 για τη σειρά "Έρωτας".