Σταύρος Νικολαΐδης: «Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@;» - Εκτός εαυτού ο ηθοποιός με τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής

«Εσύ θα τρέξεις με το περιπολικό;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια άκρως οργισμένη ανάρτηση έκανε ο Σταύρος Νικολαΐδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok την Πέμπτη 4/4. Βλέπουμε γενικότερα να έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τη γυναικτονία της 28χρονης Κυριακής.

Θυμίζουμε, ότι η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα του Αγίων Αναργύρων, όπου βρέθηκε η άτυχη με σκοπό να τον καταγγείλει.

Ένα από τα σημεία του εγκλήματος, στο οποίο στάθηκε ο ηθοποιός είναι ο τρόπος διαχείρισης περιστατικών αντίστοιχων με της Κυριακής τόσο από την Άμεση Δράση, όσο και από τους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Τι κατέγραψε το κινητό της 28χρονης μετά την επίθεση από τον δολοφόνο της - Η απάντηση του αστυνομικού για "το περιπολικό δεν είναι ταξί"

Η οργισμένη ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

«Τόσο καιρό συμβουλεύουν τις γυναίκες που κακοποιούνται να μην φοβούνται και να πάνε στην αστυνομία. Ιδού τα αποτελέσματα!!!», έγραψε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Υποστήριξε λέει ο αστυνομικός στο τηλέφωνο, ότι είχε 300 τηλεφωνήματα την ημέρα τα 50 εκ των οποίων είναι παραπλανητικά. Και εσένα τι σε νοιάζει βρε μ@λ@κ@; Εσύ θα τρέξεις με το περιπολικό; Δώσε το σήμα και άσε άλλους να αξιολογήσουν τον κίνδυνο. Θα σε κατηγορήσουν γιατί τους έστειλες τσάμπα;

Η άλλλη που ήταν 22 χρονών στο τμήμα, που έχει τελειώσει αξιωματικός...Εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να χτυπήσω το όνομα αυτού, που απειλεί. Δεν σκέφτηκες καν κοριτσάκι μου γλυκό να κρατήσεις την κοπέλα εκεί, είτε από βαρεμάρα, είτε επειδή είσαι ανόητη, δεν κάνεις να είσαι αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας.

Μην ακούω διάφορες γενικεύσεις. Υπάρχουν και πολύ καλοί αστυνομικοί. Το ότι έπεσαν σε ένα τμήμα 3-4 ηλίθιοι μαζί...Και επίσης μην ακούω ότι φταίει η ηγεσία και το γυρνάμε πάλι πολιτικά. Ξέρει ο κάθε υπουργός και ο κάθε πρωθυπουργός τι κάνει ο κάθε αστυνομικός;», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο ο ηθοποιός.

Τα δάκρυα του πατέρα της 28χρονης

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου γιο να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η κουλίτσα μου, γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ! Και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει.

Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό το άτομο. Δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω και να φερθεί άσχημα σε άλλο κορίτσι. Εγώ για τα κορίτσια μου έδωσα όλη μου τη ζωή. Ήρθε αυτός τώρα για ποιο λόγο; Τι είναι; Την αγόρασε; Τι είναι; Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ σε δουλειά από ότι έμαθα και τώρα βγήκα αληθινός, έπαιρνε και ναρκωτικές ουσίες.

Είδαμε τον φάκελό του στην αστυνομία. Αυτά δεν μου τα είπανε και εμένα για να τα ξέρω ακριβώς παρόλο που πλησίαζα την κόρη μου και της έλεγα ‘’δεν κάνει κορίτσι μου αυτός, πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε να κάνετε πράγματα μαζί, να νοιάζετε ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις’’. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του ήταν 5-6 μήνες. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι. Μηχανάκι, βενζίνες, η κόρη μου όλα αυτά. Μένανε μαζί και χώρισαν πριν από 2-3 μήνες. Η κόρη μου έφυγε, νοίκιασε άλλο σπίτι μόνη της», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο πατέρας της 28χρονης την Τρίτη 2/4/24 στο Live News.