Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κάνω αλλαγές!» - Η νέα απόφαση που πήρε μετά τη κατάψυξη ωαρίων

Το έκανε γνωστό με ένα βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alexandra__panagiotarou - Instagram
alexandra__panagiotarou - Instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επικοινωνεί πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media με την ίδια να κάνει έτσι ανακοινώσεις και αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Τελευταία λοιπόν, η γνωστή επιχειρηματίας έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις, όπως ήταν αυτή της κατάψυξης ωαρίων (δείτε εδώ). Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μοιραστεί και στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα, επομένως προνοεί για το μέλλον της.

Η ίδια την Παρασκευή 5/4 με ένα instagram story γνωστοποίησε, πως μαζί με το κόψιμο μαλλιών και νυχιών που έκανε τελευταία, αποφάσισε να αφαιρέσει ένα από τα τατουάζ που έχει στο πόδι της! Ποια θα είναι άραγε η επόμενη αλλαγή, που θα μας ανακοινώσει;

Οι αλλαγές που κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη ζωή της

«1η συνεδρία αφαίρεσης τατού. Δε θέλω να το βλέπω τώρα πια! Και γενικά όπως έχει καταλάβει αυτήν την περίοδο κάνω αλλαγές. Έκοψα μαλλιά, έκοψα νύχια, αφαιρώ τατού...να δω τι άλλο θα μείνει;», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αλλαγές

«Μία κοπέλα μου έγραψε "πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές"»

«Η κρυοσυντήρηση είναι το καλύτερο δώρο που μου έχω κάνει. Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία, θέλω να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου τώρα στα 31 μου. Η διαδικασία διαρκεί 12 ημέρες. Ονειρεύομαι να γίνω μητέρα, γι’ αυτό και νιώθω ότι είναι σπουδαίο αυτό που κάνω αυτή την περίοδο. Σίγουρα θα είμαι υπερπροστατευτική. Είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε single moms, όμως εγώ προτιμώ το παραδοσιακό πρότυπο», εξομολογήθηκε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είχα κάνει γάμο σε μικρή ηλικία, αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Ο πρώην σύζυγός μου είχε τα στοιχεία του σωστού πάτερα, εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμη. Πως μπορεί να κρίνει κάποιος αν μία μητέρα είναι υπεύθυνη και σωστή από το εάν έχει κάνει πλαστικές ή εάν ξέρει να μαγειρεύει. Έχω συνηθίσει στα αρνητικά σχόλια, μία κοπέλα μου έγραψε "πώς γίνεται να θες να γίνεις μητέρα και να έχεις κάνει πλαστικές και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις". Δε μπορώ να καταλάβω πώς κρίνεις μία μητέρα αν είναι υπεύθυνη από το αν έχει κάνει πλαστικές», συμπλήρωσε η influencer στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, την Πέμπτη 28/3.