Η Αννίτα Πάνια ξεκαθαρίζει για τον Νίκο Καρβέλα: «Ήταν αποτέλεσμα μοντάζ, δεν έπαιξε ποτέ»

Το βίντεο που αναφέρει έγινε viral

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ενώ δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή στον «αέρα», η Αννίτα Πάνια θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της «Next Please» στο OPEN, σχετικά με την περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη και ένα βίντεο που έγινε viral με τον μουσικοσυνθέτη δήθεν να... αερίζεται.

Μπαίνοντας από break, η Αννίτα Πάνια ξεκίνησε με τραγούδι του Νίκου Καρβέλα και είπε στον αέρα: «Σ’ αγαπάμε πολύ ρε φίλε, για όλους τους λόγους αυτούς και για όλα αυτά που είσαι μαζί. Μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είχα σκοπό να το κάνω με έναν άλλο τρόπο αλλά θέλω να το κάνω. Έγινε μια συνέντευξη τις προάλλες, την είδαμε όλοι και κάποιοι ταυτίστηκαν, κάποιοι άλλοι όχι και αυτό είναι δικαίωμα όλων».

Δείτε επίσης: Νίκος Καρβέλας: Αερίστηκε στον αέρα του MEGA, «Συγγνώμη» - Η αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη

Η τοποθέτηση της Αννίτας Πάνια για το βίντεο του Νίκου Καρβέλα

«Την ίδια στιγμή, παράλληλα, έτρεξε στα social media ένα έξυπνο, χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση του Νίκου την ώρα που κάθεται στην καρέκλα και την περιγράφει σαν να είναι μια στιγμή φυσικής ανάγκης. Θέλω να πω ότι και ο Νίκος έχει πάρα πολύ χιούμορ και όλοι το είδαν με χιούμορ αλλά να πούμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά», ξεκαθάρισε η Αννίτα Πάνια.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Τον Καρβέλα μπορεί να τον θαυμάζεις, να τον αγαπάς, να τον μισείς, να τον σιχαίνεσαι, να ταυτίζεσαι ή να αποκλίνεις εντελώς από τις ιδέες του. Αλλά η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε ποτέ γιατί έχει πάρει διάσταση και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Είναι μια στιγμή που κινήθηκε με την καρέκλα του, και πάρα πολύ έξυπνα κάποια παιδιά έκαναν αυτό το βιντεάκι. Πραγματικά έχει πέσει πάνω σε έναν ρυθμό πολύ ωραίο που ουσιαστικά δείχνει ότι θα ήταν μια φυσική ανάγκη που δεν έγινε ποτέ».

«Το λέω και το υπογράφω αυτό το πράγμα γιατί τυγχάνει να τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Άρα λοιπόν γουστάρουμε το χιούμορ, γουστάρουμε την πλάκα, ξεκαθαρίζουμε κιόλας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν έπαιξε ποτέ μιας και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία», κατέληξε η Αννίτα Πάνια.