J2US: «Σκορπιός παμ, είναι για σένα» - Βανδή και Γαρμπή κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία καρφίτσα έφερε... αντιδράσεις

Δύο απουσίες στο αποψινό show

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: «Σκορπιός παμ, είναι για σένα» - Βανδή και Γαρμπή κέρδισαν τις εντυπώσεις, μία καρφίτσα έφερε... αντιδράσεις

Ξεκίνησε το αποψινό live του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανοίγει τη βραδιά. Ο παρουσιαστής έκανε θεαματική είσοδο στους τραπ ρυθμούς του διασκευασμένου Sukarie από τον Trannos και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή στο πλατό. Η Καίτη Γαρμπή κέρδισε τις εντυπώσεις, με τις μπότες της και το γενικότερο σύνολο να της χαρίζουν τον χαρακτηρισμό «είδωλο» από χρήστες του X (πρώην twitter), ενώ αντίστοιχα αποθεωτικά σχόλια κέρδισε η Δέσποινα Βανδή.

Έντονα σχολιάστηκε επίσης το styling του Σταμάτη Φασουλή, που επέλεξε μία νέα καρφίτσα για το look του, αλλά αποκάλυψε πως άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. «Ήταν να βάλω έναν σκορπιό, αλλά είπα “όχι” για να μην το πάρεις προσωπικά», είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη, με τον τελευταίο να απαντάει με αναφορά στο viral music bar των ημερών: «Σκορπιός-παμ είναι για σένα»!

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης - «Προσωπική μου ελπίδα είναι πως θα...», εξομολογείται η σύζυγός του

Δύο νέες απουσίες στο αποψινό J2US

Εκτός από τον Δημήτρη Κόκοτα που συνεχίζει να νοσηλεύεται, δύο ακόμα απουσίες έχουμε στο αποψινό show. Συγκεκριμένα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να απέχει λόγω ασθένειας, που σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί επίσης η coach της, Χριστίνα Μηλιού. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι σε λίγη ώρα αναμένεται να ανέβει στο stage για πρώτη φορά η νέα παρτενέρ του Στέλιου Δρουμαλιά. Τη θέση της Άντζελας Δημητρίου, που αποχώρησε οικειοθελώς μετά την απώλεια της μητέρας της, παίρνει η Αποστολία Ζώη.