Νίκος Γκέλια: «Έχω τσακωθεί και έχω ακούσει το “K@λοΑλβανέ, γύρνα πίσω στη χώρα σου”»

«Έχουν πει "Μπαμπά, από εδώ ο Νίκος είναι καλός Αλβανός”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Γκέλια: «Έχω τσακωθεί και έχω ακούσει το “K@λοΑλβανέ, γύρνα πίσω στη χώρα σου”»

Ο Νίκος Γκέλια ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Ναυάγιο» μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς αποκαλύπτοντας πως ο «Βασίλης» και η «Στέλλα» θα μείνουν μαζί, για την απώλεια που τον σημάδεψε, καθώς και για τις γυναίκες της ζωής του: Τη σύζυγό του και την κόρη του.

«Έχω νιώσει την αίσθηση της απώλειας, να βλέπω τον θάνατο μπροστά στα μάτια μου, να νιώθεις ανήμπορος να κάνεις κάτι και να αναρωτιέσαι αν είναι αυτό το τέλος. Έχω χάσει τον ξάδερφό μου. Ήμουν στο χωριό στην Αλβανία, είχαμε μία μεγάλη καγκελόπορτα και το παιχνίδι που είχαμε τότε ήταν να ανεβαίνουμε πάνω και ο μεγάλος μας ξάδερφος να σπρώχνει την καγκελόπορτα. Το κάναμε αυτό μερικές φορές, σπάνε τα καρούλια της καγκελόπορτας και αρχίζει να πέφτει. Όπως πέφτουμε, φεύγουμε όλοι και τον μικρότερο ξάδερφό μας τον πλάκωσε η καγκελόπορτα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

Δείτε επίσης: «Ήταν τεσσάρων χρονών! Είχε ανοίξει το κρανίο του, το κεφάλι είχε κοπεί από το σώμα του...» - Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σοκάρει με τον τραγικό θάνατο που είδε μπροστά στα μάτια του

Ο Νίκος Γκέλια για τον ρατσισμό που βίωσε

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σίγουρα έχουμε κάνει βήματα μπροστά και η νέα γενιά σκέφτεται διαφορετικά. Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θα μπορούσαμε, αλλά αυτό αλλάζει. Οτιδήποτε συμβεί στη ζωή μου με πεισμώνει για να βελτιώσω τον εαυτό μου και να επιβιώσω. Μου έχουν πει πως είμαι Survivor».

Ο Νίκος Γκέλια δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια : «Έχω τσακωθεί και έχω ακούσει το “Κ@λοΑλβανέ, γύρνα στη χώρα σου”. Στο δημοτικό είχα πάει σε ένα σπίτι φίλου μου και λέει “Μπαμπά, από εδώ ο Νίκος, αλλά είναι καλός Αλβανός” και πάμε μέσα».

Για να καταλήξει όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο: «Στην αρχή φοβόμουν πολύ για την κόρη μου, αλλά τώρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Φοβόμουν μήπως περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Η κόρη μου νομίζω πως θα τα ακούσει αυτά στη ζωή της, αλλά προσπαθώ με όλα τα εφόδια που έχω να την προετοιμάσω, αλλά το πώς θα το διαχειριστεί είναι προσωπική διαδικασία».

Ο Νίκος Γκέλια με τη σύζυγό του
Ο Νίκος Γκέλια με τη σύζυγό του

Όσον αφορά την σύζυγό του, που είναι εκτός χώρου, θυμήθηκε μία αστεία ιστορία καθώς μικροδείχνει: «Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία. Πάμε σε ένα μπαρ, εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα. Είναι κοντούλα, λεπτούλα, λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της».