J2US - Κάηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή

Ο Νίκος Κοκλώνης θα καλύψει τα έξοδα για τις επισκευές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US - Κάηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή

Απ' το ζενίθ στο ναδίρ ο Γιώργος Αμούτζας. Ο νεαρός ηθοποιός κέρδισε θετικές κριτικές για την ερμηνεία του σε θρακιώτικο τραγούδι, τόπο απ' όπου κατάγεται κιόλας, και έλεγε από τη σκηνή φανερά συγκινημένος: «Ήταν μία ωραία έκπληξη που μας επιφύλασσε το J2US, άλλη μία». Λίγη ώρα αργότερα τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη ωστόσο, καθώς πληροφορήθηκε ότι το αυτοκίνητό του κάηκε ολωσχερώς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το όχημα του Γιώργου Αμούτζα που βρισκόταν παρκαρισμένο στα Ολυμπιακά ακίνητα, στο Γαλάτσι, τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου (6/4), υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απειλήθηκαν τα στούντιο του σόου καθώς βρίσκονται αρκετά μακριά από το σημείο, ενώ ο Γιώργος Αμούτζας βρισκόταν στη σκηνή και δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν μέχρι να ολοκληρώσει την ερμηνεία του.

Δείτε επίσης: Τάνια Μπρεάζου & Γιώργος Αμούτζας: Μαζί στον τόπο καταγωγής της - Ταξίδι αστραπή για το ζευγάρι του J2US στη Ρουμανία

Στο πλευρό του Γιώργου Αμούτζα ο Νίκος Κοκλώνης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, ενημερώθηκε για το συμβάν και στάθηκε αμέσως στο πλευρό του Γιώργου Αμούτζα, ενώ θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του ηθοποιού.

Παρά το σοβαρό συμβάν πάντως, ούτε ο Γιώργος Αμούτζας, ούτε ο Νίκος Κοκλώνης ανέφεραν το οτιδήποτε στον αέρα του J2US και συνέχισαν κανονικά τη ροή του show, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Δείτε το βίντεο με την στιχομυθία Γιώργου Αμούτζα και Νίκου Κοκλώνη, λίγο πριν το σοβαρό ατύχημα: