J2US: Highlight της βραδιάς η ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου στη νοηματική – Το μήνυμα όλο νόημα της Βίκυς Σταυροπούλου

«Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία, η ψευτιά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Highlight της βραδιάς η ερμηνεία της Σοφίας Κουρτίδου στη νοηματική – Το μήνυμα όλο νόημα της Βίκυς Σταυροπούλου

Μπορεί να μην απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία στο J2US, ωστόσο σίγουρα κέρδισαν βραβείο ανθρωπιάς και συζητήθηκαν περισσότερο απ' όλους για την ερμηνεία τους. Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής είπαν το τραγούδι «Όλα περνούν», με την πρώτη να ερμηνεύει παράλληλα και στη νοηματική!

«Από τα 17 μου ξεκίνησα να μαθαίνω νοηματική, με τη σκέψη ότι ενώ για μένα η μουσική είναι κάτι τόσο σημαντικό, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να την ακούσουν. Θέλησα να μάθω αυτή τη γλώσσα και έχω πάρει το πτυχίο μου για να κάνω τα τραγούδια μου προσβάσιμα για όλους», ανέφερε η Σοφία Κουρτίδου από τη σκηνή του J2US.

Το μήνυμα της Βίκυς Σταυροπούλου απ' το J2US προς πάσα κατεύθυνση

«Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ που έκανες το τραγούδι στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν! Γιάννη, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία, η ψευτιά, να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνούν τις πραγματικές δυσκολίες της με άξονα το καλό και την αγάπη! Πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα», είπε φανερά συγκινημένη η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Σε εκείνο το σημείο η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αγκαλιά τη συνάδελφό της και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. «Πέρασε λίγο δύσκολα», ανέφερε με νόημα, καθώς όντως το όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου έκλεισε την κριτική της στο J2US λέγοντας: «Αυτά είναι τα σημαντικά της ζωής. Η υγεία μας και η αγάπη! Με συγκινήσατε πάρα πολύ. Φαίνεται η αγάπη στα πρόσωπά σας. Μου άρεσε ο τρόπος που τραγούδησες Σοφία. Και εσύ Γιάννη ο τρόπος που ανέβηκες και φωνητικά! Σας εκτιμώ αφάνταστα»,