J2US – Ο Μανώλης Κονταρός «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή: «Το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι...»

Πώς απάντησε η τραγουδίστρια στα σχόλια για το μονόπετρο;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Ο Μανώλης Κονταρός «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή: «Το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι...»

Καλεσμένος στο αποψινό J2US ήταν ο Μανώλης Κονταρός. Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας κρητικά τραγούδια και μαντινάδες, αλλά εκείνες που είχε φυλαγμένες για την καλή του φίλη, Δέσποινα Βανδή, την άφησαν «άφωνη», με αναφορές στο μονόπετρο που της έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης...

Κάποια στιγμή ο Μανώλης Κονταρός έκανε μία παρένθεση στο πρόγραμμά του και εστίασε στην τραγουδίστρια. «Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη; Έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα στεφανώσω. Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων από τη σκηνή του J2US.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Πρόταση γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη; Το μονόπετρο τεραστίων διαστάσεων στο αριστερό της χέρι που λάμπει

Αλλά φυσικά δεν έμεινε εκεί, κλείνοντας την ερμηνεία του κάνοντας λόγο για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, τη στήριξη της Δέσποινας Βανδή, και το μονόπετρο δαχτυλίδι ευγνωμοσύνης που έδωσε εκείνος στην τραγουδίστρια: «Όπα Δέσποινα, ο Βασίλης μας πετά από τη χαρά του, εσύ είσαι η αντιβίωση κι όλα τα φάρμακά του. Είσαι το στήριγμά του! Πολύ το κουβεντιάζουμε για το δαχτυλιδάκι που σου έβαλε ο Βασίλης μας, Δέσποινα, στο χεράκι»!

Τα σχόλια από τον παρουσιαστή του J2US για τον γάμο Βανδή-Μπισμπίκη

Στα πειράγματα πήρε θέση και ο παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης ρωτώντας από τη σκηνή: «Τελικά στεφάνι θα βάλεις, να σε παντρέψει ο Κονταρός για να ξέρουμε; Δεν θα είμαστε καλεσμένοι και παρανυφάκι η Βίκυ;». Η Δέσποινα Βανδή απέφυγε να δώσει απάντηση για τυχόν λεπτομέρειες του γάμου, αλλά αρκέστηκε να παραδεχτεί πως: «Ο ένας και κεντρικός κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα»