Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Βόλτα στη θάλασσα με την Μαρία Αντωνά μετά την ίωση και την απουσία της απ' το J2US

Οι δύο γυναίκες πέρασαν μαζί το απόγευμα της Κυριακής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλύτερα φαίνεται πως νιώθει τις τελευταίες ώρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά την ίωση που την ταλαιπωρούσε. Η γοητευτική ηθοποιός και διαγωνιζόμενη του J2US δεν εμφανίστηκε στο χθεσινό live, με τον παρουσιαστή του show του Alpha, Νίκο Κοκλώνη, να της εύχεται γρήγορα περιστατικά στον αέρα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με instagram story της, επιβεβαίωσε ότι πάσχει από ίωση και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα βρίσκεται στο πλευρό τους ξανά. Τελικά οι ευχές όλων έγιναν πραγματικότητα, καθώς λίγη ώρα πριν έκανε την πρώτη της έξοδο, μαζί με την καλή της φίλη, Μαρία Αντωνά.

Οι δύο γυναίκες κάνουν παρέα εδώ και χρόνια, ενώ πλέον έχουν να μοιράζονται ιστορίες και από το Survivor, μετά την πρόσφατη συμμετοχή της ραδιοφωνικής παραγωγού στο reality επιβίωσης. Χαλαρή και ευδιάθετη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέβασε ένα βίντεο δίπλα στην Μαρία Αντωνά από την Κυριακάτικη βόλτα τους δίπλα στην θάλασσα, με φόντο το συννεφιασμένο τοπίο.

Δείτε επίσης: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου πολλές φορές! Αν χρειαστεί θα...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Το συμβάν που σημάδεψε το J2US μετά την απουσία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει να προπονείται ξανά φωνητικά, δίπλα στην coach της, Χριστίνα Μηλιού, που επίσης απείχε από το χθεσινό J2US ως ζευγάρι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Θυμίζουμε ότι το χθεσινό live σημαδεύτηκε από την πυρκαγιά έξω από το στούντιο που στοίχισε στον Γιώργο Αμούτζα το αυτοκίνητό του.

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στα Ολυμπιακά ακίνητα, στο Γαλάτσι, τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ του Σαββάτου (6/4). Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έτσι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απειλήθηκαν τα στούντιο του σόου καθώς βρίσκονται αρκετά μακριά από το σημείο, ενώ ο Γιώργος Αμούτζας βρισκόταν στη σκηνή και δεν είχε ενημερωθεί για το συμβάν μέχρι να ολοκληρώσει την ερμηνεία του. Παρά το σοβαρό συμβάν πάντως, ούτε ο ηθοποιός, ούτε ο Νίκος Κοκλώνης ανέφεραν το οτιδήποτε στον αέρα του J2US και συνέχισαν κανονικά τη ροή του show.