Εβελίνα Παπαντωνίου: Πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 2001 - Σπάνια δημόσια εμφάνιση στα 44 της χρόνια

Θύελλα αντιδράσεων για τον διεθνή τίτλο της και η σχέση με τον Δάκη!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

“Μια φορά μοντέλο για πάντα μοντέλο”! Έτσι είθισται να λένε, έτσι είναι... Η σπάνια εμφάνιση της πρώην Στάρ Ελλάς και Β' Μις Υφήλιος 2001, Εβελίνας Παπαντωνίου, στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου, τράβηξε σαν μαγνήτης τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων στην λαμπερή βραδιά. Ο γνωστός σχεδιαστής που παρουσίασε την Πέμπτη 4/4 την εμβληματική συλλογή του “L' Olympien Art Couture” στην Πρεσβεία της Γαλλίας, ανάμεσα στις πολλές επώνυμες κυρίες που βρέθηκαν εκεί για να τον συγχαρούν, ήταν και το δίμετρο πρώην μοντέλο...

Άλλωστε με τον σχεδιαστή μόδας την δένουν πολλά, εκτός του ότι έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, συνδέονται ακόμα και σήμερα με φιλική σχέση. Η Εβελίνα Παπαντωνίου, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια για να αφοσιωθεί στον 11χρονο γιο της Γιάννη, συνεχίζει όμως να είναι μια εξαιρετικά γοητευτική γυναίκα με σικ εμφάνιση.

Εβελίνα Παπαντωνίου πως είναι σήμερα
Γαλλική Πρεσβεία-Επίδειξη μόδας Βασίλειου Κωστέτσου
05/04/2024

Εβελίνα Παπαντωνίου: Θύελλα αντιδράσεων για τον διεθνή τίτλο της και η σχέση της με τον Δάκη

Από τις ωραιότερες Ελληνίδες που περπάτησαν στην πασαρέλα ομορφιάς για τα Ελληνικά Καλλιστεία, η δίμετρη Εβελίνα Παπαντωνίου, το 2001 στέφτηκε “Σταρ Ελλάς” με δόξα και τιμή, ξεσηκώνοντας το κοινό και την επιτροπή που την έβγαλε παμψηφεί μέσα στον κατάμεστο χώρο του “Regency Casino” της Θεσσαλονίκης και είχε σηκωθεί όρθιο για να την χειροκροτήσει ...

Λίγο αργότερα, όταν η Εβελίνα Παπαντωνίου αναχώρησε από το Αεροδρόμιο για το Πουέρτο Ρίκο, προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2001, είπε στους δημοσιογράφους που την κατευόδωσαν, παρουσία του τότε διοργανωτή Γιώργου Πρεβελάκη, ότι επιθυμία της είναι να κάνει την Ελλάδα υπερήφανη. Και την έκανε! Αμέσως μετά την άφιξή της στο Πουέρτο Ρίκο, το όνομα της Εβελίνας, παίζονταν σε όλα τα στοιχήματα των ειδικών. Το εγκυρότερο γκάλοπ του Internet, λίγες μέρες πριν τον τελικό, βγάζει την Miss Greece 2η, μετά την Miss Nigeria. Τα σχόλια των αναλυτών, την παραμονή της εκλογής της Μις Υφήλιος, αναφέρουν ότι απλά περιμένουν να δουν αν η Εβελίνα θα “φορέσει” το στέμμα! Η Σταρ Ελλάς, την βραδιά της εκλογής στις 11/5/2001, περνάει εύκολα στις δέκα και πολύ πιο εύκολα στις 5 φιναλίστ, για να μείνει μόνη επάνω στη σκηνή, αυτή και η Μις Πουέρτο Ρίκο.

Ο Γιώργος Πρεβελάκης, ειδοποιείται διακριτικά, να πλησιάσει στον χώρο της στέψης, ενώ οι κριτές της δίνουν “ψήφο εμπιστοσύνης”! Όλοι, εκτός από έναν που της αρνείται. Πρόκειται για τον Πορτορικανό αντιπρόσωπο, που για ευνόητους λόγους με τη χαμηλή βαθμολογία του, της στερεί το διαβατήριο για την νίκη. Έτσι η Εβελίνα παραμένει Α' αναπληρωματική Μις Υφήλιος, ενώ νικήτρια είναι η Μις Πουέρτο Ρίκο!

Αρνούμενοι να δεχτούν την αδικία οι πολυπληθείς θαυμαστές της στο διαδίκτυο, μετονομάζουν τον διεθνή τίτλο “Catwalk”, σε “Evelina's Award”, ενώ σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, την ανακηρύσσουν ως την πιο σέξι γυναίκα του 2001! Πλάι στο όνομα της Κορίνας Τσοπέη που τόσα χρόνια λάμπει μέσα στη μοναξιά της δόξας του, ήρθε επιτέλους να προστεθεί ένα άλλο. Αυτό της Εβελίνας Παπαντωνίου.

«Η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι κόρη του Δάκη!» Το 2014 ξεσηκώθηκε μεγάλος σάλος, γύρω από το όνομά της Εβελίνας Παπαντωνίου που συνδέθηκε με ένα μεγάλο όνομα της ποπ μουσικής σκηνής. Τα gossip έντυπα και οι εφημερίδες, υποστήριζαν με τα πρωτοσέλιδά τους, ότι η Σταρ Ελλάς έχει πατέρα τον αξέχαστο τραγουδιστή Δάκη. Εκείνος μετά την μεγάλη διάσταση που είχε πάρει η συγκεκριμένη είδηση, το είχε διαψεύσει και είχε πει από που είχε προκύψει η δική του ... πατρότητα.

«Έκανα πολλή παρέα με την μητέρα της. Η Εβελίνα ήταν στα πρώτα της βήματα στην μόδα και μόλις είχε ετοιμάσει ένα book ως μοντέλο. Μου το είχε φέρει λοιπόν και το βλέπαμε στο καμαρίνι. Στον χώρο ήταν παρόν και ένας δημοσιογράφος. Κρατούσαμε ο καθένας από μια φωτογραφία με την ίδια πόζα και μεταξύ άλλων μου είπε: “Μοιάζετε” και του απάντησα για πλάκα “Είναι κόρη μου”. Αυτό ήταν! Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο. Όταν βγήκε στην δημοσιότητα, ήταν πολύ δύσκολο να πείσω ότι δεν ίσχυε. Δεν με πίστευε κανείς» είχε πει ο Δάκης τότε σε συνέντευξή του.

Εβελίνα Παπαντωνίου
14-12-2006 Sisha club-Πάρτυ Χάρη Σιανίδη.Εβελίνα Παπαντωνίου