Θανάσης Ευθυμιάδης: «Μόλις μας επιβεβαίωσε ο γιατρός, ότι είναι έγκυος...» - Η απίστευτη δοκιμασία που έζησε ο ηθοποιός και η Άννα Δημητρίεβιτς

«Το λέω τώρα  μετά από 17 χρόνια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 8/4 με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την εξέλιξη της καριέρας του.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός έχει φέρει στον κόσμο δύο κορίτσια με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς και μάλιστα αυτή τη φορά ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μια αποκάλυψη για την περίοδο που γεννήθηκε το πρώτο του παιδί.

Ο ίδιος λοιπόν εξομολογήθηκε, πως όταν η σύζυγός του έμεινε έγκυος παράλληλα ο ηθοποιός είχε δεχτεί μια πολύ σημαντική πρόταση για την καριέρα του, ωστόσο αποφάσισε να την αρνηθεί για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει σήμερα η Άννα Δημητρίβετς).

Η αποκάλυψη του Θανάση Ευθυμιάδη για την πρώτη εγκυμοσύνη της συζύγου του

«Το πρώτο πολύ γρήγορο μάθημα που μου ήρθε ήταν μόλις μας επιβεβαίωσε ο γιατρός, ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ακριβώς την ίδια ημέρα χτυπάει το τηλέφωνο για μία πρόταση που ονειρευόμουν να παίξω στην Επίδαυρο από τότε, που ήμουν στη σχολή.

Εκεί λοιπόν, χρειάστηκε να πάρω μια μεγάλη απόφαση γιατί η παράσταση είχε πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Η πρεμιέρα του έργου έπεφτε ακριβώς τις ίδιες ημέρες που θα ήταν η γέννα της κόρης μου. Το όνειρο μου και η προσευχή μου έγινε πραγματικότητα, το να γίνω πατέρας δύο παιδιών. Μεγάλη δοκιμασία.

Το λέω τώρα μετά από 17 χρόνια. Εκείνη τη στιγμή για εμένα ήταν ένα μικρό βήμα. Είπα, αυτό προσευχήθηκες και αυτό θα κάνεις, άσε τη δόξα», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.