Μάγδα Τσέγκου: Νοσηλεύεται εδώ και ημέρες στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Όλα ξεκίνησαν από μία ίωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Δευτέρας 8/4 προβλήθηκε στο Happy Day η συνέντευξη, που παραχώρησε η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή με τη δημοσιογράφο να περνάει την ίδια περίοδο μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε η συνέντευξη της δημοσιογράφου και τα όσα είπε για την καριέρα της και τα επαγγελματικά της σχέδια, στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τσέγκου.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Μάγδας Τσέγκου

Πιο αναλυτικά, αυτές τις ημέρες η δημοσιογράφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς μια ίωση της δημιούργησε πνευμονία με αποτέλεσμα η Μάγδα Τσέγκου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση για τον θάνατο του ανιψιού της).

Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη μετά την σημαντική απώλεια που βίωσε στην οικογένειά της είναι η Μάγδα Τσέγκου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης 7/4/22 συνοδευόταν από τον αγαπημένο της και τον σύστησε στους δημοσιογράφους.

Η ίδια μάλιστα, όταν την ρώτησαν ποιος ήταν ο κύριος που τη συνόδευε, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ο Πέτρος Κελέσης, ο σύντροφός μου».

Λίγο αργότερα, τον λόγο πήρε ο Πέτρος Κελέσης και είπε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι είχα μια προκατάληψη στους ανθρώπους των media και όταν γνώρισα την Μάγδα είχα μια προκατάληψη. Όμως, στην πορεία διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media με την προσωπική της ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ. Όσο τη γνωρίζω ακόμα περισσότερο δικαιώνομαι για την επιλογή μου».