Εβελίνα Παπούλια: «Είχα κατάθλιψη στους Δύο Ξένους! Ζούσα ένα δράμα...» - Η αποκάλυψη 25 χρόνια μετά το τέλος της σειράς του Mega

Τι συνέβαινε στην ηθοποιό εκείνη την περίοδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: «Είχα κατάθλιψη στους Δύο Ξένους! Ζούσα ένα δράμα...» - Η αποκάλυψη 25 χρόνια μετά το τέλος της σειράς του Mega

Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη στο κανάλι της στο Youtube με τη γνωστή ηθοποιό να αναφέρεται εξομολογητικά στη ζωή της από τα εφηβικά της χρόνια φτάνοντας στο σήμερα.

Σε ερώτηση, που έκανε η Βέλλη στην Εβελίνα Παπούλια σχετικά με την τεράστια επιτυχία που έκανε στο παρελθόν μέσα από τη σειρά ''Δύο Ξένοι'' η ηθοποιός παραδέχτηκε, πως δεν ενοχλείται που τόσα χρόνια μετά εξακολουθούν να τη ρωτάνε για το συγκεκριμένο σίριαλ.

Η ίδια ιδανικά θα ήθελε ο κόσμος να γνωρίζει και άλλους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της, ωστόσο από την άλλη την τιμάει αν η Μαρίνα Κουντουράρου, που υποδύθηκε έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα η Εβελίνα Παπούλια έκανε μια αποκάλυψη για εκείνη την εποχή, που λίγοι γνωρίζουν, καθώς τότε η ηθοποιός είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη παρά την τεράστια αποδοχή, που δεχόταν.

Δείτε επίσης: Παραμένει γοητευτικός όπως και τότε - Πως είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει ο Πέτρος τη σειράς Δυο Ξένοι

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για την κατάθλιψη την εποχή των Δύο Ξένων

«Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δύο Ξένους. Δεν είναι ευχάριστο να μην ξέρει κανένας τίποτα άλλο από αυτά που έχεις κάνει αλλά από την άλλη για να έχει σταθεί μόνο σε αυτό ή να έχει αγαπήσει τόσο πολύ μόνο αυτό, εμένα με τιμάει.

Κάναμε κάτι, που πέτυχε και έχει μείνει, είναι κλασσικό πλέον. Δεν το περιμέναμε κιόλας, οπότε το να συντηρείται μία επιτυχία στη διάρκεια των χρόνων είναι πάρα πολύ ωραίο. Είναι κάτι ευχάριστο για εμένα. Ήταν μια εποχή σημαντική, ήταν ένα διαβατήριο, ήταν η εξέλιξή μου μετά από αυτό γιατί φυσικά αρνήθηκα να κάνω πολλά πράγματα.

Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα με πάρα πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Δεν περιμέναμε να σταματάει μια ολόκληρη πόλη για να δει Δύο Ξένους. Ήξερα ότι θα πετύχει, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την επιτυχία. Πήρα το σενάριο στα χέρια μου και γέλαγα. Πριν εγώ είχα κλείσει άλλη σειρά, την οποία και ακύρωσα για να κάνω τους Δυο Ξένους. Ήταν δύσκολο για εμένα ακυρώσω στο ξεκίνημά μου κάτι άλλο.

Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους Δυο Ξένους. Ζούσα ένα δράμα. Ήμασταν πολύ αθώοι τότε ό,τι γραφόταν αρνητικό ήταν πολύ βαρύ. Δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Έλεγα αφού δεν με ξέρουν γιατί μου φέρονται έτσι;», είπε η Εβελίνα Παπούλια.