Μαριάννα Τουμασάτου: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Δείτε την φωτογραφία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάννα Τουμασάτου: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου στο πλατό του συζύγου της, Αλέξανδρου Σταύρου. Το ζευγάρι βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου "Νούρα ένα πένθιμο μπλουζ" από τις εκδόσεις Έναστρον.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσιήδα στις 26 Ιανουαρίου του 2011. Το 2013 αποφάσισαν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δεμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που ωστόσο διάφορα δημοσιεύματα τους χωρίζουν κάθε χρόνο. Μάλιστα, για το γεγονός αυτό είχε μιλήσει η ίδια η Μαριάννα Τουμασάτου μπροστά στην κάμερα.

Η φωτογραφία Τουμασάτου - Σταύρου από την έξοδο τους

Η Μαριάννα Τουμασάτου πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της Αλέξανδρου Σταύρου φανερά ευδιάθετη. Όσον αφορά τον ηθοποιό φαίνεται λες και δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από πάνω του.

Μαριάννα Τουμασάτου Αλέξανδρος Σταύρου

Ο λόγος που ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show η Μαριάννα Τουμασάτου, αναφέρθηκε στους λόγους που ο σύζυγος της, Αλέξανδρος Σταύρου δεν θέλει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Πρόκειται για μια απόφαση που τον έχει κάνει να νιώσει πολύ καλά.

«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά: «Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε.