Κατερίνα Διδασκάλου: «Αφήστε το...» - Η πρώτη δήλωσή της μετά τη σοκαριστική κατάθεση στη δίκη γνωστού σκηνοθέτη

«Αυτά πρέπει να λέγονται εκεί που πρέπει και όχι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Διδασκάλου: «Αφήστε το...» - Η πρώτη δήλωσή της μετά τη σοκαριστική κατάθεση στη δίκη γνωστού σκηνοθέτη

Η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τη Δευτέρα 8/4 την Κατερίνα Διδασκάλου λίγο πριν καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση που έχει ανοίξει με τον γνωστό σκηνοθέτη, που κατηγορείται από Ελληνίδα ηθοποιό για βιασμό.

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Διδασκάλου, που αποτελεί μάρτυρας υπεράσπισης της καταγγέλλουσας είχε σοκάρει με τα όσα κατέθεσε στο δικαστήριο (δείτε εδώ απόσπασμα από την κατάθεσή της).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί, πως μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη δεν είναι σε θέση για δημόσιες αποκαλύψεις, σε κάθε περίπτωση όμως δε μετανιώνει που μετά από τόσο χρόνια και η ίδια πήρε την απόφαση να ''σπάσει'' τη σιωπή της.

Η αντίδραση της Κατερίνας Διδασκάλου για την καταγγελία της σε γνωστό σκηνοθέτη

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι αυτά πρέπει να λέγονται εκεί που πρέπει και όχι στις εφημερίδες και στα social media. Ό,τι συμβαίνει, αυτό έχω να πω. Αφήστε το, δεν έχω σχόλιο για αυτό, πως δηλαδή το κράτησα τόσα χρόνια μέσα του. Αφήστε το σας παρακαλώ», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η κατηγορία που βαραίνει τον σκηνοθέτη

Ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να άσκησε γενετήσια πράξη σε ηθοποιό χωρίς τη συναίνεσή της. Όπως περιέγραψε η καταγγέλλουσα, είχαν βγει για φαγητό μαζί του και ήπιαν σε εκείνη τη συνάντηση. Στη συνέχεια κατέθεσε πως άρχισε να νιώθει ζαλάδα, και ισχυρίστηκε πως η πρώτη εικόνα που θυμάται εκείνη ήταν στο αμάξι του κατηγορούμενου, με αυτόν να βρίσκεται από πάνω της. Μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως, παρά τις αντιδράσεις της, εκείνος ήταν ανένδοτος.