Έλενα Αθανασοπούλου: «Θα δικαιωθούμε» - Οι δηλώσεις έξω από το δικαστήριο συνοδεία του πατέρα της για τη δίκη με γνωστό σκηνοθέτη

«Ειπωθήκανε πολλά ψέματα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλενα Αθανασοπούλου: «Θα δικαιωθούμε» - Οι δηλώσεις έξω από το δικαστήριο συνοδεία του πατέρα της για τη δίκη με γνωστό σκηνοθέτη

Η Έλενα Αθανασοπούλου είχε καταγγείλει πριν από περίπου δύο χρόνια γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό με την υπόθεση να έχει πάει στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης. Τη Δευτέρα 8/4 η ηθοποιός βρέθηκε έξω από το Μικτό ορκωτό δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης.

Στο πλευρό της καταγγέλλουσας ήταν ο πατέρας της, που τη στηρίζει σε όλη αυτήν την υπόθεση, που έχει ανοίξει για την κόρη του. Οι δύο τους μάλιστα παραχώρησαν δηλώσεις σε ρεπόρτερ του Πρωινού, που τους περίμενε στον προαύλιο χώρο.

Η Έλενα Αθανασοπούλου τοποθετήθηκε βιαστικά - εμμένοντας στην αθωότητά της, καθώς παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις μάρτυρες που έχουν σπεύσει να καταθέσουν υπέρ της.

Δείτε επίσης: Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Ξανά στο δικαστήριο Τζομπανάκη και Γιαννάτου - «Τι να πω εγώ για την κυρία Διδασκάλου;»

Οι δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου για τη δίκη γνωστού σκηνοθέτη

«Τις ευχαριστώ για όλα. Και εσάς, όσους με στηρίζουν σας ευχαριστώ. Όλον τον κόσμο, ευχαριστώ πολύ. Θα δικαιωθούμε, λέμε την αλήθεια», είπε η Έλενα Αθανασοπούλου.

Από τη δική του μεριά, ο πατέρας της που έστεκε από δίπλα συμπλήρωσε: «Όταν λες την αλήθεια είναι πάντα πιο δυνατή από το ψέμα φίλε. Ειπωθήκανε πολλά ψέματα, αλλά πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη».

Οι δηλώσεις της μάρτυρας στη δίκη, Κατερίνας Διδασκάλου

Στη συνέχεια, στην κάμερα του Πρωινού μίλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου λίγο πριν καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση που έχει ανοίξει με τον γνωστό σκηνοθέτη, καθώς είναι μάρτυρας υπεράσπισης.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι αυτά πρέπει να λέγονται εκεί που πρέπει και όχι στις εφημερίδες και στα social media. Ό,τι συμβαίνει, αυτό έχω να πω. Αφήστε το, δεν έχω σχόλιο για αυτό, πως δηλαδή το κράτησα τόσα χρόνια μέσα του. Αφήστε το σας παρακαλώ», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.