Super Κατερίνα: «Με συγχωρείτε, κάποια κυρία...Τι έχει συμβεί;» - Άναυδοι όλοι με τη γυναίκα από το παρελθόν του Αναστάσιου Ράμμου

Το σοκ του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Με συγχωρείτε, κάποια κυρία...Τι έχει συμβεί;» - Άναυδοι όλοι με τη γυναίκα από το παρελθόν του Αναστάσιου Ράμμου

Τη Δευτέρα 8/4 στο πλατό του Super Κατερίνα ήταν καλεσμένοι ο Αναστάσιος Ράμμος και η Δώρα Παντέλη, το νέο ζευγάρι από το Just the 2 of us, που από το πρώτο κιόλας live τους απέσπασαν πολλά καλά σχόλια και κριτικές (δείτε το παρασκήνιο πίσω από το ζευγάρι του show).

Όσο το ζευγάρι από τον μουσικό διαγωνισμό μιλούσε για τη συνεργασία του, ξαφνικά η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη συζήτησή τους, καθώς μια γυναίκα από το παρελθόν του Αναστάσιου Ράμμου ήθελε να παρέμβει στον τηλεοπτικό αέρα.

Η γυναίκα που έκανε έκπληξη στον Αναστάσιο Ράμμο

«Με συγχωρείτε, κάποια κυρία...Τι έχει συμβεί; Ναι, ποιος είναι;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα Ζαρίφη να εμφανίζεται με γυρισμένη πλάτη στο παράθυρο του Super Κατερίνα. Η συνέχεια ήταν απολαυστική, καθώς οι ατάκες της Ζαρίφη και του Ράμμου έδιναν και έπαιρναν.

Θυμίζουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αποτελούν δύο πολύ καλούς φίλους, καθώς επίσης είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε παλιότερο κύκλο του Just the 2 of us.

Τα λόγια αγάπης της Ζαρίφη για τον Ράμμο

Η καλή φίλη του Ράμμου, Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα την Παρασκευή 1/3/24 αναφέρθηκε στο πρόσωπό του με πολύ συγκινητικά λόγια.

«Το παιδί αυτό είναι για μένα οικογένεια, δε το συζητώ. Θεωρώ ότι ο Αναστάσης αν τόσο καιρό που τον ξέρουμε λέμε ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους, τώρα θα φανεί τι πραγματικά είναι. Και το λέω γιατί ο Αναστάσης ήταν, είναι και παραμένει ένα από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν. Ξέρω ότι ο Αναστάσης μπορεί να δαμάσει τα πάντα και δαίμονες. Είναι ο ίδιος ένας άγγελος, οπότε οι δαίμονές του έχουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουν», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη