Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση της κόρης του: «Η πιο γλυκιά αϋπνία που είχα ever»

Ποιο τραγούδι έγραψε με budget... 3 ευρώ και ξεπέρασε το 1.000.000 views

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη γέννηση της κόρης του: «Η πιο γλυκιά αϋπνία που είχα ever»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος στο Garage του Ζήση Ρούμπου στο Action24 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γέννηση της κόρης του, αλλά και για τη μουσική του καριέρα με τους Polkar.

«Τον πρώτο καιρό αλλάζουν όλα. Όμως δεν μας πήρε πολύ καιρό να μπούμε με χαρά στο επόμενο στάδιο. Απολαμβάνω πάρα πολύ τον ρόλο του πατέρα, ήμουν πολύ έτοιμος, μέσα μου το ήθελα πολύ, όπως και η Δανάη το ήθελε πολύ. Είμαστε πολύ καλά σε σχέση με το παιδί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσον αφορά το κομμάτι για το οποίο δεν τον προετοίμασε κανείς, μέχρι να είναι... αργά, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήμουν προετοιμασμένος για την αϋπνία. Μου λέγανε ότι η ζωή μου θα αποκτήσει άλλο νόημα, που βέβαια είναι αλήθεια, μέχρι τον όγδοο μήνα. “Σας περιμένει τρελή αϋπνία, πάρτο χαμπάρι”, μου είπε ο κομμωτής μου. Και τον έχω ακόμα! Αλλά νομίζω ότι είναι η πιο γλυκιά αϋπνία που είχα ever»!

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση...» - Όσα αποκάλυψε για την κόρη του και τον έρωτα της ζωής του

Το τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με μπάτζετ 3 ευρώ

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για το τραγούδι του «Η ζωή μου είναι σκ@τά», το οποίο ερμηνεύει με τον Σπύρο Γραμμένο. Ο δημιουργός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι βγαλμένο από τη ζωή. Είμαι αισιόδοξος, αλλά όταν έγραφα αυτό το τραγούδι δεν ήμουν, και σκέφτηκα αυτά τα 50ευρα που έδινα στην ψυχολόγο κάθε εβδομάδα, να πιάσουν τόπο και καλλιτεχνικά. Σκέφτηκαν να αποτυπώσω σε τραγούδι αυτό που συνέβαινε στον ψυχικό μου κόσμο. Βγήκε πολύ αβίαστα, ήταν ένα βράδυ στο σπίτι που άνοιξα τον υπολογιστή και έγραψα τη φωνή με ένα μικρόφωνο της πλάκας. Το budget μπορεί να ήταν και 3€».