Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η τραγουδίστρια τον έχασε πριν από 6 μέρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Credit: Peggy Theodorogianni (αριστερά)
Credit: Peggy Theodorogianni (αριστερά)

Μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες στη ζωή κάθε ανθρώπου βιώνει αυτές τις μέρες η Μαρίνα Σάττι, καθώς ο πατέρας της, Αλί Οσμάν Σάττι, έφυγε από τη ζωή. Η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα στην απώλειά του, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως απείχε και από τις πρόβες λόγω πένθους.

Πριν από λίγη ώρα, ωστόσο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον πατέρα της, από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή. Η Μαρίνα Σάττι του είχε χαρακτηριστική αδυναμία και παρότι το επαγγελματικό της πρόγραμμα ήταν φορτωμένο (για ευνόητους λόγους εδώ και μήνες), εκείνη έψαχνε πάντα τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί του.

Από μικροί ήταν δεμένοι, όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο που ανέβασε, όπου βρίσκεται στους ώμους του σε παιδική ηλικία και ποζάρουν μαζί με φόντο του Σουδάν -τόπο καταγωγής του πατέρα της.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Το άγριο bullying για την καταγωγή της και η δύσκολη παιδική ηλικία

Μαρινα Σάττι πατέρας

Τι δήλωνε η Μαρίνα Σάττι για τον πατέρα της

«Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι είναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν ότι υπάρχει μια φυλή στην Ινδία αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου από το Σουδάν ήρθε στην Ελλάδα για να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει χημικός μηχανικός», έχει πει η Μαρίνα Σάττι σε προηγούμενες συνεντεύξεις της μιλώντας για την γνωριμία και τον έρωτα των γονιών της.

Η Μαρίνα Σάττι έχει ακόμα δυο αδέρφια, έναν αδερφό που ζει και εργάζεται σαν δικηγόρος στην Αγγλία και μια αδερφή από τον δεύτερο γάμο του μπαμπά της που ζει στο Σουδάν. Με τον αδερφό της που είναι μικρότερος σε ηλικία από εκείνη, έχει μια πιο δεμένη σχέση και μάλιστα έχει πει ότι είναι «ο πιο… σοφός» της σχέσης τους γιατί αν και νεαρότερος ανέκαθεν την πρόσεχε και την συμβούλευε.