Λένα Παπαδοπούλου: «Σάββατο γνωριστήκαμε και Τετάρτη συγκατοικήσαμε» - Αυτός είναι ο επί 24 χρόνια γοητευτικός σύντροφός της

Ο γιος τους και ο γάμος που δεν έχουν κάνει ακόμη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λένα Παπαδοπούλου: «Σάββατο γνωριστήκαμε και Τετάρτη συγκατοικήσαμε» - Αυτός είναι ο επί 24 χρόνια γοητευτικός σύντροφός της

Η Λένα Παπαδοπούλου κάθισε τη Δευτέρα 8/4 στον καναπέ του The 2night show (δείτε εδώ ποιός άλλος ήταν καλεσμένος) με την τραγουδίστρια να μιλάει για τη ζωή και την καριέρα της στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας ήταν, όπως όλα αυτά τα χρόνια, ο σύντροφός της. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο και μάλιστα παραμένουν μαζί ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι 24 χρόνια.

Η Λένα Παπαδοπούλου σχολίασε το γεγονός, πως εκείνη και ο Αλέξης Τσαούσης δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο και μάλιστα δεν είναι κάτι που τους ενδιαφέρει να πραγματοποιηθεί άμεσα - μιας και έχουν αποδείξει πως δεν είναι ο γάμος το μυστικό μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Οι δηλώσεις της Λένας Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της

«Είμαι πάντα μαζί με τον Αλέξη. Κλείσαμε τα 24 χρόνια και πάμε για τα 25. Ο γιος μας είναι 14 ετών. Το ότι δεν παντρευτήκαμε δεν αλλάζει κάτι, αλλά η συμβίωση και η καθημερινότητα είναι για όλους μας. Ο γάμος μπορεί να συμβεί και τώρα. Έχουμε τα πάνω μας, έχουμε τα κάτω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι ότι όταν ο ένας έχει αντίθετη γνώμη από τον άλλον σε κάτι, θα επιμείνει για λίγο αλλά θα καταλάβει πού είναι τα όριο του άλλου και θα σταματήσουμε για να συμφωνήσουμε, ότι διαφωνούμε.

Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και είμαστε καλά. Το 2000 γνωριστήκαμε, ήμουν με τον Νότη. Ήταν φίλοι του Νότη και κάπως έτσι γνωριστήκαμε. Για να καταλάβεις, Σάββατο γνωριστήκαμε και Τετάρτη συγκατοικήσαμε. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν πάντα, είχαμε πολλά να πούμε», είπε η Λένα Παπαδοπούλου.

Λένα Παπαδοπούλου - Σύντροφος