Στο νοσοκομείο η Έφη Αχτσιόγλου

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε η Έφη Αχτσιόγλου γεγονός που μοιράστηκε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως αποκάλυψε, πέρασε μία επίμονη ίωση με επιπλοκές και χρειάστηκε να μείνει για νοσηλεία επί μια εβδομάδα.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου για την νοσηλεία της

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας.

Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους. Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας», έγραψε στην ανάρτηση της η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε επίσης: «Αν είχε πει η Αχτσιόγλου ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω θα είχα...» - Η πρώτη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Έφη Αχτσιόγλου νοσοκομείο

Λίγα λόγια για την Έφη Αχτσιόγλου

Η Έφη (Ευτυχία) Αχτσιόγλου (Γιαννιτσά, 4 Ιανουαρίου 1985) είναι Ελληνίδα δικηγόρος, πολιτικός και βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς από το 2023.

Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου εκπόνησε διδακτορική διατριβή, ειδικευόμενη στο εργατικό δίκαιο. Εργάστηκε ως ερευνήτρια και ως επιστημονική συνεργάτιδα αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ. Διατέλεσε υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από το 2016 ως το 2019. Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Δεκέμβριο του 2023. Είναι εκ των ιδρυτών της Νέας Αριστεράς.