Σάντρα Βουτσά: Εξοργισμένη με τα δημοσιεύματα για την υγεία του Κόκοτα - «Δεν ξέρω αν είχε χαλάσει κάτι αλλά...»

«Να λένε ότι χαροπαλεύει; Τι είναι αυτά;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 9/4 μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εδώ και ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η γυναίκα είναι πολύ καλή φίλη και manager του τραγουδιστή, επομένως έχει καλή γνώση για την κατάσταση της υγείας του και τους λόγους, που ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν, πως η ομάδα γιατρών του νοσοκομείου αποφασίζει για τις επόμενες κινήσεις της (δείτε εδώ περισσότερα). Από τη μεριά της ωστόσο η Σάντρα Βουτσά, δε μπόρεσε να κρύψει την οργή της σχετικά με λανθασμένα δημοσιεύματα, που αφορούν στην υγεία του Κόκοτα.

Οι οργισμένες δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Να ξεκινήσω πρώτα λέγοντας πως, πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς του και ο δικός μου μπαμπάς έκαναν παρέα πολλά χρόνια, οπότε η σχέση μας είναι πιο κοντινή και δεν είναι απλά επαγγελματική.

Δεύτερον θέλω να πω και για το Γεννηματάς, πως από την εμπειρία που έχουμε μέχρι στιγμής είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, στη σύζυγο του Δημήτρη. Την ενημερώνουν κάθε ημέρα για το τι θα κάνουν.

Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα, δεν ξέρω αν είχε χαλάσει κάτι αλλά ήταν προγραμματισμένη και έγινε την ημέρα που έπρεπε να γίνει. Θέλω να πω από τη δική μου εμπειρία για τα δημόσια νοσοκομεία πως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και για το Γεννηματάς έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι γιατί είναι ο Δημήτρης Κόκοτας είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς, που θέλουν οι γιατροί να τους κάνουν καλά. Είναι απαράδεκτο να γράφονται κάποια πράγματα. Ακόμα και να ισχύουν κάποια από αυτά, ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Αυτά τα πράγματα κανονικά είναι μηνύσιμα. Να ξέρουν, ότι τα προσωπικά δεδομένα έχουν πολύ αυστηρές ποινές. Να λένε ότι χαροπαλεύει; Τι είναι αυτά;», είπε η Σάντρα Βουτσά.

Όσα διαδίδει η Πέννυ Βασιλείου για τον Δημήτρη Κόκοτα