Διαμαντής Καραναστάσης: Ξέσπασε για το δημοσίευμα κρίσης στη σχέση του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Κίτρινα σκουπίδια που...»

Έξαλλος ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξέσπασε ο Διαμαντής Καραναστάσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram για το δημοσίευμα που τον θέλει να περνάει κρίση στη σχέση του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου (δείτε το εδώ). Ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» έκανε μια σειρά αναρτήσεων διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν.

Οι αναρτήσεις του Διαμαντή Καραναστάση

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους» έγραψε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην πρώτη του ανάρτηση, ενώ στην συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες όπου τον δείχνουν δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στην συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας..

Μια από τις τελευταίους τους κοινές έξοδους

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15/1 στο Θέατρο Άλμα - Επίσημη για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης "Το αγόρι με τις δύο καρδιές". Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ο οποίος του απαθανάτισε κατά την άφιξή τους.

Η πρόεδρος του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας" ήταν ντυμένη στα μαύρα, όμως είχε επιλέξει να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό πανωφόρι, ένα μωβ παλτό συγκεκριμένα, που τραβούσε όλα τα βλέμματα. Δεν είχε βαφτεί πολύ έντονα και μοναδικό αξεσουάρ της ήταν η τσάντα της.

Δίπλα της ο καλός της φορούσε μαύρο παντελόνι και μπλε πουκάμισο, το οποίο έκρυβε με το καφέ δερμάτινο μπουφάν του. Στην πλάτη του, μάλιστα, κρατούσε ένα σακίδιο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και με άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας, συνεργάτης τους στην παράταξη.

undefined

undefined