Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ...» - Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα με την Ελεονώρα Μελέτη μετά το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

Η δήλωση για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ...» - Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα με την Ελεονώρα Μελέτη μετά το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, και πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, την υποψηφιότητα του συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα στις Ευρωεκλογές, αλλά και την επικοινωνία που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη αφού ενημερώθηκε για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά, γύρω από την οποία υπάρχει επίσης μεγάλο σούσουρο, αφού είναι άγνωστο εάν θα μείνει στο ΣΚΑΙ ή όχι, ενώ πολλές είναι οι φήμες που την θέλουν να πηγαίνει στο MEGA, με τα ερωτηματικά να είναι πολλά.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη

«Γενικά είμαι ικανοποιημένη πολύ, είμαι ευγνώμων, έχουμε μια σταθερά πολύ καλή πορεία, με τις διακυμάνσεις που έχουν όλοι αυτή τη σεζόν αλλά το πρόσημο στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ θετικό και είμαι πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και επισήμανε για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα γίνονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι και ο ίδιος δεν ξέρει και δεν έχει λάβει τις αποφάσεις του, οπότε αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Το αγαπώ και τον στηρίζω σε ό,τι κι αν κάνει. Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για άλλα πρόσωπα, περιμένουμε ποια θα είναι η τελική του απόφαση και μετά θα αποφασίσουμε».

Όσον αφορά στο Mega Καλημέρα και την οικοδέσποινά του, απάντησε: «Με την Ελεονώρα επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή και είμαι σίγουρη ότι θα έκανε και εκείνη το ίδιο με εμένα και αυτό νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνουμε όλοι οι συνάδελφοι γιατί ξέρουμε ότι αυτές οι καταστάσεις υπάρχουν και σήμερα είναι πρωταγωνιστής ο ένας και αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλος. Υπάρχει αλληλοστήριξη. Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ ψύχραιμη και προσγειωμένη και τη θαύμασα γι' αυτό. Είναι από τα άτομα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση, οπότε της εύχομαι να κάνει ό,τι ονειρεύεται».

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» η Ελεονώρα Μελέτη: «Το διαψεύδω κατηγορηματικά και με προσβάλλει ως άνθρωπο»

Για τη Φαίη Σκορδά, σημείωσε: «Δεν ξέρω τι θα κάνει η Φαίη, αυτό που είπα είναι ότι γνωρίζοντας τη Φαίη, ξέρω ότι πρώτα θα μιλήσει με τον σταθμό στον οποίο εργάζεται και αφού ξεκαθαρίσει τα πράγματα θα αποφασίσει».

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Τέλος από το 11:50 με 13:30 του ΣΚΑΙ - Ποιος παίρνει τη θέση της