Ελεονώρα Μελέτη για χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη: «Δε μπορεί να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη από το Survivor, αλλά...»

«Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη για χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη: «Δε μπορεί να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη από το Survivor, αλλά...»

Οι εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο 24ωρο, καθώς το ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους κάτι, που επιβεβαιώθηκε και από το περιβάλλον τους.

Πολλά τα σχόλια για την απόφαση του πρώην ζευγαριού, καθώς μέχρι πρότινος και οι δύο δήλωναν πως ετοιμάζουν το γάμο τους. Από τη μεριά της λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη την Τετάρτη 10/4 στο Mega Καλημέρα τόνισε πως από τη μία έκαναν δημόσια πρόβα νυφικού και από την άλλη ο ποδοσφαιριστής ζητάει με ένα instagram story να μην συζητηθεί ο χωρισμός του.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε θέλω να πω τι ξέρω...» - Οι αποκαλύψεις για τον ξαφνικό χωρισμό Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το χωρισμό Μαρίας Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

«Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας, η οποία στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δε μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη από το Survivor, να μιλάτε για τη διοργάνωση του γάμου, τις ημερομηνίας, να κάνεις πρόβες νυφικού, αλλά όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού να κάνεις ένα story την ώρα που οδηγείς και να λες λίγο μπάστα.

Αυτό ότι όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Άρη και δεν είναι εύκολο, όταν κάτι σε αφορά και είναι και προσωπικό και δυσάρεστο να το βλέπεις. Το ευχάριστο είναι πιο εύκολο να το μοιραστείς, τον καταλαβαίνω τον Άρη που θέλει να το βιώσει λίγο πιο προσωπικά. Δυστυχώς αυτά είναι αλληλένδετα....

Ό,τι και να πει ο εμπλεκόμενος αυτός που θέλει να σχολιάσει θα πει το δικό του. Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκος», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.