Όλγα Κιουρτσάκη: Έτσι θα βαφτίσει την κόρη της - Θα δώσει τελικά το όνομα της Άντζελας Δημητρίου;

Η απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της, Φώτη Λώση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνουν τη βάφτιση της πρωτότοκης κόρης τους, η οποία μέχρι πρότινος ήταν γνωστό πως θα πάρει το όνομα Μιχαέλα - Αγγελική.

Θυμίζουμε, πως το Αγγελική προέρχεται από τη γιαγιά της μικρής, Άντζελας Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια από την πρώτη στιγμή για τη γέννηση της εγγονής της, επομένως περιμένει και η ίδια με μεγάλη ανυπομονησία την ημέρα της βάφτισής της.

Πολλοί ωστόσο είχαν δεύτερες σκέψεις για το αν τελικά θα τηρηθεί η συμφωνία και αν δηλαδή η Όλγα θα δώσει στην κόρη της το όνομα της μητέρας της - μετά την τελευταία ρήξη που ήρθε στη σχέση μαμάς και κόρης.

Ποιο θα είναι τελικά το όνομα της κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη

Το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έκανε γνωστή μια ευχάριστη είδηση την Τετάρτη 10/4, καθώς η Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της θα δώσουν, όπως είχαν υποσχεθεί, το όνομα Μιχαέλα - Αγγελική στην κόρη τους (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή).

Θα πάει η Δημητρίου στη βάφτιση της εγγονής της;

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια η Άντζελα και πρέπει να πάει, στο εγγονάκι θα πάει, αλίμονο. Να χαρεί το παιδάκι. Μην πάνε με γκρίνια σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι βαφτίσια, χαρά. Θα χρειάζεται χαμόγελο. Εγώ πιστεύω, ότι η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πηγαίνουν, εγώ αυτό πιστεύω.

Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα, να την πάρω τηλέφωνο με τον Φώτη και να τους πω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Να δώσουν το ονοματάκι και να είναι ευχαριστημένοι όλοι και η Άντζελα που έχει δώσει την ψυχή της», είπε ο φίλος της Δημητρίου, Νίκος Δουλάμης την Τρίτη 9/4 στο Super Κατερίνα.