Δέσποινα Βανδή: Με μαύρο κολάν και μπεζ γουνάκι - Έβγαλε αμέσως την κουκούλα μόλις αντιλήφθηκε τον φακό

Αποκλειστικά πλάνα από τη βόλτα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί ένα πολύ έντονο πρόγραμμα στην καθημερινότητα της με τη μουσική να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και η γυμναστική με την ίδια να γυμνάζεται ανελλιπώς στο γυμναστήριο του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Πρόσφατα μάλιστα ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την τραγουδίστρια να περπατάει σε έναν από τους δρόμους της Γλυφάδας με αθλητικό look και γυαλιά ηλίου. Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα μόλις είδε τον φωτογράφο έβγαλε αμέσως την κουκούλα.

Η βόλτα της Δέσποινας Βανδή στη Γλυφάδα με αθλητικό look

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός θα είναι ο δεύτερος κουμπάρος τους - Ο γάμος θα γίνει το 2025

Οφείλουμε να πούμε, πως η Δέσποινα Βανδή ακόμα με ρούχα γυμναστηρίου τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, καθώς με ένα μαύρο κολάν και με ένα ζεκετάκι με γούνα γυρίσανε πολλοί περαστικοί να την κοιτάξουν.

Δέσποινα Βανδή - Γλυφάδα

Δέσποινα Βανδή - Κολάν - Κουκούλα - Γουνάκι

Η διατροφή που ακολουθεί

Από το περιοδικό YOU και την Λίτσα Αναστασάκη

H Δέσποινα Βανδή δεν αλλάζει το καλοκαίρι με τίποτα, αφού με ένα μαγιό όλη μέρα ζει την απόλυτη ελευθερία, αυτή που στερείται τον χειμώνα με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα της, νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε και η εικόνα της είναι καλύτερη από ποτέ. Λαμπερή και Fit, τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της, είτε τη συναντήσεις στην παραλία με μπικίνι είτε τη δεις να περπατά στα σοκάκια με τα μοδάτα summer looks της.

Η Δέσποινα όλο το χρόνο γυμνάζεται σκληρά και η διατροφή της περιλαμβάνει μόνο υγιεινό φαγητό απ΄τα χεράκια της, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλεύρι, και τηγανητά. Η ίδια επενδύει στα healthy foods, που συνδυάζει σε super bowls, αναμειγνύοντας φρούτα, τσία, κράνμπερι, βρόμη, και μέλι με γιαούρτι, για πεντανόστιμα πρωινά.

Οι διακοπές για την Δέσποινα Βανδή δεν έχουν τέλος! Έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της, απολαμβάνει ένα όμορφο καλοκαίρι μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την βαβούρα της πόλης. Μπορεί ενδιάμεσα να κάνει κάποιες συναυλίες, με τον σύντροφο της πάντα να βρίσκεται στην πρώτη σειρά, όμως έχει επισκεφτεί πολλά νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από το Πήλιο

Η Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης του Instagram και στο προσωπικό της προφίλ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Αξέχαστη είναι η φωτογραφία, που μοιράστηκε όπου πόζαρε με "καυτό" μίνι σορτσάκι και φαρδύ t-shirt.