Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν καλό είναι να μη μιλάνε για να μην...» - Τα νέα ''καρφιά'' του για τα σχόλια σχετικά με Σοϊλέδη & Αντωνά

«Αν θέλουμε να κάνουμε καφροπλάκα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν καλό είναι να μη μιλάνε για να μην...» - Τα νέα ''καρφιά'' του για τα σχόλια σχετικά με Σοϊλέδη & Αντωνά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποτελεί ένα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά, με τους δύο τελευταίους να έχουν απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες μέσα από τον χωρισμό τους.

Μέσα από δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος του Fay's Time την Τρίτη 9/4 άφησε να εννοηθεί, πως γνωρίζει πολλά για το παρασκήνιο του χωρισμού. Την Πέμπτη 10/4 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επανήλθε με νέες δηλώσεις σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί για τον Σοϊλέδη και την Αντωνά.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον χωρισμό Σοϊλέδη και Αντωνά

«Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ήθελε να κάνει χιουμοράκι (Δημήτρης Παπανώτας) θέλησε να αστειευτεί στην τηλεόραση, πολύ έξυπνο. Βέβαια όταν αφορά εμάς, μας θίγουν όλα. Όταν αφορά κάποιον άλλο να αστειευτούμε, να πούμε τη μπούρδα μας, ότι έφυγε η μία και ήρθε η άλλη.

Καλό είναι με τα χρόνια εμπειρίας λίγο το κεφάλι μας να είναι ψύχραιμο. Αν θέλουμε να κάνουμε καφροπλάκα να την κάνουμε, αλλά να τη δεχόμαστε και όταν αφορά εμάς και το τελειώνω εδώ για τον Παπανώτα. Γιατί είχε και δίπλα του τον κουμπάρο και θα έπρεπε να τον σεβαστεί. Μόνο αυτό ήταν χοντράδα και η ανακρίβεια του Γιάννη Πουλόπουλου ότι ξενοικιάστηκε το σπίτι», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Εγώ μένω σε αυτά που είπε η Σταματίνα, που μίλησε με τη Μαρία και για να τα πει μπορούσε να τα μεταφέρει. Ότι γυρνώντας από το Survivor προφανώς περίμενε άλλα και ήρθε κάτι άλλο».

«Εγώ θα προσυπογράψω αυτό που λέει ο Φραγκολιάς, ότι κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν καλό είναι να μη μιλάνε. Για να μην αφήνουμε αιχμές...Αν υπάρχει μια αιχμή, ότι μπήκε κάποια άλλη στο σπίτι...Άμα δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει ένα άκομψο αστείο την ώρα που μιλάνε για κάτι σοβαρό», τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Σκορδά απάντησε: «Αυτή τη στιγμή με νοιάζει ένα αστείο που έκαναν σε μία εκπομπή ή συζητάμε ένα θέμα που έχει να κάνει για αυτόν τον χωρισμό;».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε τέλος: «Το σχόλιό μου είναι ότι δε θέλω να σχολιάσω εντυπώσεις άλλων, γιατί είναι μία εντύπωση που απέκτησε η Σταματίνα από τη συνομιλία με τη Μαρία όπως και εγώ έχω μια εντύπωση».