Δανάη Μπάρκα για Ελεονώρα Μελέτη και πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Αλίμονο αν κρίνουμε τους ανθρώπους από...»

Η αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για Ελεονώρα Μελέτη και πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα: «Αλίμονο αν κρίνουμε τους ανθρώπους από...»

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε την Δανάη Μπάρκα και η ίδια δεν δίστασε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις σε αυτή. Απάντησε, λοιπόν, για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη (δείτε εδώ τη φωτογραφία του από το σπίτι του όπου επέστρεψε μετά την περιπέτεια που πέρασε), ενώ απάντησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

«Είναι καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει στο θέατρο, θα εξαρτηθεί από αυτά που θα μας πουν οι γιατροί. Ελπίζω ναι, γιατί το θέλει», είπε αρχικά για τον ηθοποιό μετά από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και την αντικατάστασή του στο "σανίδι".

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η ίδια απάντησε: «Αυτά ξέρετε καλύτερα ότι δεν μπορούν να ειπωθούν από άλλους ανθρώπους ή άλλα στόματα, αυτά είναι θέματα του καναλιού και περιμένουμε το κανάλι».

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, δεν νομίζω ότι κρίνεται κάτι το οποίο μεταξύ του καναλιού και της Ελεονώρας. Η Ελεονώρα και όλη η παρέα της έχουν αποδείξει πόσο σπουδαίοι είναι στη δουλειά τους, αλίμονο αν κρίνουμε τους ανθρώπους από πράγματα που έχουν με την επικαιρότητα και όχι με κάτι άλλο. Δεν έχω λόγο να έχω σχόλιο. Επειδή τρέχουμε με άλλα θέματα, δεν γνωρίζω κάτι για τα άτομα που εργάζονται εκεί αν θα απορροφηθούν από άλλες εκπομπές», δήλωσε στο τέλος για την δυσάρεστη ανακοίνωση για την εκπομπή του MEGA.

Δείτε επίσης: «Κόλαφος» η Ελεονώρα Μελέτη: «Το διαψεύδω κατηγορηματικά και με προσβάλλει ως άνθρωπο»