Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Στο Mega εμένα με έφερε η Ελένη! Δε μου έχουν προτείνει...» - Το τηλεοπτικό του μέλλον και η συνεργασία του με τη Μενεγάκη

Μένει ή φεύγει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11/4 με τον δημοσιογράφο να μιλάει για την παρουσία του στην εκπομπή Ελένη και το τηλεοπτικό του μέλλον στο Mega.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο δημοσιογράφος είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Τι και αν κάποιοι ήθελαν να υπάρχει ρήξη στη σχέση τους πέρυσι - οι δύο τους απέδειξαν πως είναι όλα καλά μεταξύ τους και μάλιστα φέτος δείχνουν να έχουν πολύ καλή χημεία στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι θα λέω όταν θα έρθει η στιγμή να μου πεις ότι...» - Ο απολαυστικός διάλογος με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου ο ίδιος τόνισε, πως δεν έχει κάνει συζητήσεις με το κανάλι και πως πρώτα επιθυμεί να μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη, που είναι εκείνη τον πήγε στο Mega.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Mega

«Δεν τα γνωρίζω αυτά, εγώ δεν έχω συζητήσει ακόμα. Δε μου έχουν προτείνει κάτι για τηλεπαιχνίδι στο mega. Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι, αλλά εγώ πρώτα θα μιλήσω με την Ελένη. Στο Mega εμένα με έφερε η Ελένη, οπότε πρώτα θα μιλήσω με την Ελένη και μετά ό,τι έχει να κάνει με την Ελένη. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει προταθεί κάτι τέτοιο», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.