Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή έχει εξοχικό στην Τήνο η Μαρέβα κι επειδή έχω κι εγώ, έχω κανενός άλλου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη;»

«Δεν με ενδιαφέρει τι μπαρμπούτσαλα λέτε για τους άλλους...», ξέσπασε κατά του Βελόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή έχει εξοχικό στην Τήνο η Μαρέβα κι επειδή έχω κι εγώ, έχω κανενός άλλου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη;»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πραγματοποίησε ομιλία στη Βουλή την Τετάρτη 10 Απριλίου και προχώρησε σε μία "επίθεση" κατά του Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός του ζητά να λέει συγκεκριμένα πράγματα στην εκπομπή του.

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, ξέσπασε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μέσα από το Πρωινό την Πέμπτη 11 Απριλίου, καθώς δεν μπορεί να κατανοήσει πως ο πολιτικός έκανε την συσχέτιση ανάμεσα στον ίδιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για ποιο λόγο του αποδίδει αυτές τις κατηγορίες.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Κυριάκου Βελόπουλου

«Ο Βελόπουλος βγήκε χθες στη Βουλή και είπε ότι εμένα με βάζει ο Μητσοτάκης να λέω πράγματα. Ειλικρινά το είπε στη Βουλή μέσα. Εντάξει να το λέει στη ραδιοφωνική του εκπομπή, άντε πες ότι εκεί είναι και δικό του βήμα και λέει ότι θέλει. Στη Βουλή μέσα να βγαίνει και να λέει ότι εμένα με βάζει ο Μητσοτάκης να λέω πράγματα; Κύριε Βελόπουλε, έχετε κάποια απόδειξη πραγματικά ότι εγώ έχω κάποιου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη; Πραγματικά τώρα!

Επειδή έχει εξοχικό στην Τήνο η Μαρέβα και πηγαίνει ο Μητσοτάκης κι επειδή έχω κι εγώ (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πέτρινο σπίτι του) και έχουμε βρεθεί 2-3 φορές στο πλοίο κι έχουμε κάτσει ανθρώπινα κι έχουμε μιλήσει; Και λέω κι ένα γεια όταν τον δω έξω και του έκανα και δύο συνεντεύξεις, έχω κανενός άλλου είδους συνδιαλλαγή με τον Μητσοτάκη;

Βγαίνετε και τα λέτε αυτά μέσα στη Βουλή σοβαρά; Είναι δυνατόν να λέτε αυτά τα πράγματα; Θα μου πείτε “τα λέω και πάω στο 10%”. Εντάξει, αλλά δεν με ενδιαφέρει τι μπαρμπούτσαλα λέτε για τους άλλους. Σε ότι με αφορά, όμως, θα σας παρακαλούσα να είστε προσεκτικός. Κι αν έχετε κάποια στοιχεία μη τα δώσετε στη Βουλή, αλλά να τα πείτε. Τον έχω "ξεσκίσει" στην κριτική τον Μητσοτάκη στην εκπομπή. Δεν έχετε μάθει ότι ένας άνθρωπος ελεύθερος, γαμ@το, δουλεύοντας σε έναν πολύ ελεύθερο και ανεκτικό σταθμό, έχει τη δυνατότητα να κάνει κριτική σε όλους. Γιατί είστε υποδουλωμένοι άνθρωποι, κρατώντας πλαστικά σημαιάκια άκριτα, χωρίς να καταλάβετε αν έχει δίκιο αυτός που σας λέει κάτι ή όχι», είπε χαρακτηριστικά με έντονο ύφος.

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο δικαστήριο για τη σύζυγό του, Μαρέβα - «Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε...»

Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου