Νίκος Καρβέλας: Γενέθλια για τον γιο που απέκτησε με τη Φερεντίνου - Ίδιος ο πατέρας του με ξανθά μαλλιά (Φωτογραφίες)

Οι ευχές της μητέρας του στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαράς είναι η Πέμπτη 11/4 για την οικογένεια του Νίκου Καρβέλα, καθώς έχει τα γενέθλιά του ο γιος που απέκτησε πριν από δύο χρόνια με την τελευταία του σύντροφό, Έλενα Φερεντίνου (δείτε εδώ τη σχέση της με την Άννα Βίσση).

Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είδαμε τις ευχές της για τα γενέθλια του γιου της αλλά και πόσο έχει μεγαλώσει ο Καρβέλας Junior.

Βλέποντας μάλιστα και άλλες φωτογραφίες με τον γιο Καρβέλα και Φερεντίνου θα λέγαμε, πως ο μικρός μοιάζει αρκετά με τον πατέρα του, καθώς έχει ίδιο βλέμμα και τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γελάει ο γνωστός συνθέτης και συγγραφέας.

Η ανάρτηση της Έλενας Φερεντίνου για τα γενέθλια του γιου της

«Χρόνια πολλά τυχερό μου αστέρι!», έγραψε η Έλενα Φερεντίνου.

Νίκος Καρβέλας - Ελένα Φερεντίνου - Γιος - Γενέθλια
Instagram
Νίκος Καρβέλας - Ελένα Φερεντίνου - Γιος
Instagram

Η αποκάλυψη του Καρβέλα για την προσωπική του ζωή και την ηλικία του

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί.

Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», ανέφερε ο Νίκος Καρβέλας.

Μεταξύ άλλων με αφορμή το βιβλίο του ΝΟΟΣΟΦΙΑ, ο καλλιτέχνης έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία του. .

«Αυτή η κουταμάρα που λένε όση γερνάνε αισθάνομαι έφηβος" είναι τόσο βλακώδης. Όλα αυτά είναι κουταμάρες. Όταν είσαι 73 είσαι 73 όταν είσαι 13 είσαι 13. Είμαι 73 είμαι γέρος. Βάση της πραγματικότητας πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί», είπε ο Νίκος Καρβέλας στις 2/4/24 στη Μεγάλη Εικόνα.