Μαρίνα Σάττι: Έρχεται η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της - Πότε επιστρέφει στις υποχρεώσεις της Eurovision 2024

Συνεχίζονται οι πρόβες για τον διαγωνισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου δέκα ημέρες η Μαρίνα Σάττι και η οικογένειά της ήρθαν αντιμέτωποι με μια πολύ δυσάρεστη είδηση, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της (δείτε εδώ) μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η γνωστή τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024 αναγκάστηκε μετά την απώλεια του πατέρα της να διακόψει για λίγες ημέρες όλες τις υποχρεώσεις της εν όψει πένθους.

Η επιστροφή της Μαρίνας Σάττι στις υποχρεώσεις της Eurovision μετά τον θάνατο του πατέρα της

Μέσα από το ρεπορτάζ του Breakfast at star την Πέμπτη 11/4 έγινε γνωστό, πως η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στα επαγγελματικά της καθήκοντα στις 15/4, όποτε και αναμένεται να δώσει στα τηλεοπτικά κανάλια την πρώτη συνέντευξη τύπου για τη συμμετοχή της στην Eurovision.

Ο χωρισμός των γονιών της και η νέα οικογένεια του μπαμπά της

Σε άλλη της συνέντευξη η Μαρίνα Σάττι είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν. Υπήρχαν διαφορές, όπως καταλαβαίνετε, και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά.

Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπά μου μένει και τώρα στο Σουδάν, απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν.

Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες»