Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και...»

«Κάναμε εντστικτωδώς και ατυομάτως αυτό που έπρεπε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και...»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της. Η παρουσιάστρια του My style rocks αναφέρθηκε επίσης και στα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Όπως εξομολογήθηκε τα δυο παιδιά της είναι και οι κύριες προτεραιότητας της για αυτό κιόλας το λόγο έχει βάλει λίγο στην άκρη το κομμάτι προσωπική ζωή.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου

«Δεν είναι σαν να μην υπάρχει αλλά αλήθεια πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν είναι ότι με το έχω κάνει πέρα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να είμαι εκεί, να τα διαβάζω, παίρνω τεράστια δύναμη από αυτά. Αν ήταν κάτι τόσο σημαντικό, 100 φορές τσεκαρισμένο σε 100 χρόνια από τώρα θα το έλεγα στα παιδιά μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να μεγαλώνεις παιδιά, προέρχονται πολύ πρόσφατα από μία αλλαγή στην οικογενειακή τους κατάσταση και για εμένα είναι αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα», εξομολογήθηκε αρχικά για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καραβάτου.

Ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε πως μετά το χωρισμό της με τον Κρατερό Κατσούλη «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς».

«Η Αέλια έχει πάρει το χιούμορ μου. Τον Αρίωνα τον έχεις δει; Είμαστε ίδιοι. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει πάρα πολύ με τον Κρατερό. Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα μου μοιάσει και εκείνη», αποκάλυψε επίσης με γέλια.

Όσον αφορά την σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, ανέφερε πως: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε ενστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε από την στιγμή που είπαμε να μην είμαστε μαζί. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς και χωρίς τίποτα από αυτά τα πράγματα απλώς συνεννοηθήκαμε για το καλό τους».

Δείτε επίσης: Περήφανη μητέρα με την κίνηση του γιου της - Το δώρο του 7χρονου Αρίωνα Κατσούλη στην Κατερίνα Καραβάτου